Omalovánky
FOTO: autorka

Omalovánky

24. 1. 2016

Zhruba před rokem jsem objevila v nabídce knih Antistresové omalovánky pro dospělé. Kresby Jolany Daňkové doplněné fejetony Lenky Tréglové mě doslova uchvátily. Koupila jsem si fixy, pastelky, tu nejměkčí tužku a dala se do práce.

Obyčejné pastelky se mi zdály moc tvrdé, po poradě s majitelem papírnictví jsem koupila pastelky akvarelové (jsou měkké a po přetření vlhkým štětcem "zvodovkovatí") a zkoušela je kombinovat. První díl mám dávno vymalovaný, z druhého dílu si postupně vybírám a z vysoka přehlížím komentáře jako "A ty jseš ve stresu?" nebo "Omalovánky jako pro děti?" 

Pokud někdo z vás váhá, budu mít radost, když se mi podaří ho přistrčit k rozhodnutí to zkusit. Jen si pečlivě vybírejte, do jakých vzorů se pustíte, některé jsou opravdu droboučké a "nečitelné", ale stačí sešit prolistovat a uvidíte.

Dnes jsem koupila v Penny Relaxační omalovánky s moc hezkými srozumitelnými obrázky, v zásobě mám sešit se secesními motivy a doufám, že mi chuť do hraní s barvičkami dlouho vydrží.

 

 

 

zábava
Hodnocení:
(4.3 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Také nesouhlasím s názorem, že omalovánky jsou zbytečné vyhazování peněz. Byla jsem se na ně před vánočními svátky také v knihkupectví podívat, ale zatím jsem se nerozhodla které by se mi líbily... Jani, Tvé obrázky jsou vymalovány s citem pro kontrast barev, líbí se mi moc...
Jana Slavíková
Děkuji všem za příspěvky do diskuze, panu Caklovi za odkaz. Mám radost, že převážná většina příspěvků je kladných, také si myslím, že to, co nám přináší radost a potěšení není zbytečné. Můj vnuk mi říká babička-hračička, spoustu věcí vymyslí a pak je děláme spolu (z papírmaše sopku, z plastových talířů trnuchu skrvnitou, z keramiky vánoční či velikonoční ozdůbky, začíná se mnou vrtat kraslice), společně strávený čas nás obohacuje oba. A to penězi vyjádřit nedá.
Eva Balúchová
Já mám vymalovánky už od podzimu a když je čas,tak ráda vybarvuji.Ani nemusím být ve stresu.Mám pár obrázků na profilu,ale oproti vašim jsou takové obyčejné.Pastelky mám hranaté,malují lépe jak obyč,dám na vaši radu a koupím si akvarelové.
Radovan Cakl
Přišla mi nabídka z nase.republikaslev.cz, nabízejí 1x Antistresové a 1x Inspirativní vymalovánky za 40Kč vč. poštovného. Je to na : http://nase.republikaslev.cz/sleva/vymalovanky-pro-dospele-1-1-zdarma/
Elena Valeriánová
Každá činnost, která člověku přináší potěšení a uspokojení má smysl. Obrázky máte moc krásné, dokonce i ten traktor v tužce je pěkný. Chystám se to taky zkusit, ale musím si je nejdříve koupit :-)
Jana Šenbergerová
Já bych měla jediný problém - netrpím stresem. Jako relaxační záležitost dovede práce s barvami vtáhnout i toho, kdo si myslí, že by ho to nebavilo. Samozřejmě ne každého, jsme přece různí, a tak je to dobře. Krásně jste si se svými obrázky pohrála. Mně dělá dobře už jen pohled na ně. Ten první obrázek by mohl být hezkou předlohou výšivky.
Hana Práglová
Právě včera jsem tyto omalovánky viděla ve výkladní skříni našeho knohkupectví.Zaujalo mě to,ale ke koupi jsem se nedostala....
Helena Votíková
Do podobných omalovánek jsem se pustila nedávno, když jsem byla upoutaná na lůžko. Jak píše Naďa přemýšlíte o barvách a chcete aby se obrázek líbil. Myslím, že v určitých situacích to je příjemná aktivita. Obrázky jsem si stáhla z internetu.
Marie Magdalena Klosová
Malování je krásná věc.Vedu k ní teď své dva malé vnoučky a mám radost,když je to "chytne".Omalovánky pro dospělé jsem neznala,ale určitě mají své kouzlo.mm
Jarmila Komberec Jakubcová
Omalovánky jsem proti stresu ještě nevyzkoušela ale třeba to zkusím. Všechno je jednou poprvé.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.