Gastronomická nabídka z Hradčan

Gastronomická nabídka z Hradčan

2. 1. 2016

Vánoční trhy na Hradčanech.

Vážení, udělejte si procházku na Hradčany, jako my na Štěpána. Nyní vám na fotografiích představím trochu lákavé, lidové gastronomie. Tady chutná všem. Milovníci vánoční i povánoční atmosféry mají poprvé možnost dorazit na svařák, pivko a jiné pochutiny na Pražský hrad do 3.1.2016. Copak si dáte? Mají tady samé dobrůtky :)), zastánci zdravé výživy, přivřete trochu oči a nebuďte příliš přísní. Vánoční svátky a oslava nového roku je jenom jednou do roka! Tak, na zdraví! A nezapomeňte, že se jí i očima!

jídlo
Hodnocení:
(4.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Dobré ráno, vlastě již skoro poledne....ach jo, i já trpím nad fotečkama. zblajzla bych všechno...:)) Bertice, klidně nasedi, po domluvě vyhlásíme akci pro všechny labužníky i nelabužníky a matičko Praho, třes se !!!.....:))) Přeji krásnou neděli!
Eva Mužíková
Vando, právě jsem dojedla dva suchary... to není od Tebe hezké. ALE, autobus STUDENT Agency jezdí od nás do Prahy každou chvilku. Nasednu a máš mne za hodinku tam....Opět nápaditá upoutávka,,,
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Vando za super fotky ti dám pětku (hvězdiček). Já osobně bych si ze všech dobrůtek dala pečené kaštany. Uzeniny nejím ani v malém množství.
Hana Rypáčková
Já bych si dala kaštany a dvojkolku....
Alena Vávrová
No, něco bych si tam dala - třeba i jen ty brambory. Určitě pečené kaštany. Má to úroveň - líbí se mi ty jednotné pánve. Ale jídlo sem, nebo tam - pro venkovanku jsou stále nejlepší samotné Hradčany a ty výhledy!!
Hana Čadová
Jo, jo na Pražském hradě, tam se vyváří! Pracovala jsem v nejmenovaném zaměstnání a při výročí jsme měli raut přímo na Hradě! Tam bylo dobrot!
Jana Šenbergerová
Nejen očima bych mohla úplně všechno. Dnes si ovšem přišly na své jen ty oči. Dobře jsi "navařila". Dík! :-)
Libor Farský
Hernajs, Vando, co mi to děláš? Mám od včerejška předsevzetí a záměrně poloprázdnou ledničku. Dávám Ti *****, ale jen za ty ostatní zajímavé fotky!
Jitka Chodorová
Díky Vando za nabídku, jsem sice nějaká zvadlá, ale ochutnala bych od všeho, jsi opravdu šikulka, a to ve všech směrech, i fotky krásné. Díky.
Vladka Steinová
Díky, Vando za prezentaci dobrůtek! A za krásné fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.