Jen několik slov
Ilustrační foto: pixabay.com

Jen několik slov

2. 1. 2016

Snad hloupost, snad jen projev stáří. O ženách se mi zdá, ve snech se s nimi miluji. Ženský prvek mi chybí, ženské slovo i pohlazení. Svoboda? To právě je ten veliký otazník. Svoboda v samotu se lehce změní a tak, co dřív i vadilo, to dnes chybí.

Chybí to nejobyčejnější, to ahoj jsem tady, To čekání na nikoho je chvílemi tíživé, víc než kláda na hřbetě. Stačí jeden obyčejný film a tam se dva lidé vnímají. Potom závist přichází. Tak jednoduché to je, a zároveň složité. Nikdy však nebude jednoduché rozhodnutí.

Přílišný zvyk na vlastní rozhodnutí, co kdy a jak udělat a zároveň mýt někoho, s kým se poradit, s kým si popovídat a s kým se poradit. Stálý boj v myšlení. Ruka je prázdná místo aby něžně svírala ženské ňadro. Ženský zadeček se neohřívá v mém klíně. Ruka ženy nepohladí a ani ty mé ženu nepohladí po vlasech. Zase naprostá volnost v rozhodnutí.

Co dobře a co špatně je? Ví to někdo najisto?

 

 

 

glosa Můj příběh
Autor: petr stejskal
Hodnocení:
(3.7 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Já to vím. A Vy se snažte, Petře. Rybník pro Váš lov je rozlehlý.
Zuzana Pivcová
Vnitřní souboj touhy po nezávislosti a svobodě s touhou po opětované lásce a spojení je velmi ošemetný. A to se týká nejen mužů. Vy jste to vyjádřil jednoznačně a mužsky naturalisticky, ale je to tak. Někdy člověk zaváhá a pak lituje, někdy nezaváhá a pak lituje. A pořád něco hovoří pro a něco proti. Jak z toho ven... P. S. Ale vy jste přece jezdili autíčkem na výlety, ne??
Hana Rypáčková
Však ona se nějaká dobrá víla najde, co pohladí a svobodu nevezme....Hodně štěstí.
petr stejskal
Všem vám děvčata děkuju a přeju v tom roce 2016 hodně pohodičky,zdravíčka a samý úsměv na srdíčku. P.
Naděžda Špásová
Petře, jste odvážný, když jste takhle obnažil své touhy a duši. Samota je strašák nás odrostlejších, který si bohužel nevybírá. Zasáhne a nechce odejít. Určitě někde pro vás je ruka, která uleví vašemu trápení. Jak já vždycky říkám, že je to o náhodě a náhoda je blbec. Přeji vám, ať nečekáte dlouho.
Ingrid Hřebíčková
Petře, samota je někdy hodně krutá. Když má sestra Míša přítele, tak cítím samotu tíživěji. Dala jsem si inzerát, ale nevyšlo to. Buď se mi nezamlouvali nebo naopak. Dokonce uvažuji o tom napsat článek. Mě osobně formou inzerátu seznámení vadí. Jsem přesvědčena, že první dojem je důležitý, aspoň pro mně. I já se kolikrát ptám, kde dělám chybu. Nejvíc mi drásá, když za mnou jde někdo, o koho nestojím. Jsem ráda, že to co cítím já, má i muž. Kolikrát si říkám, to přece nemůže být všechno. Dala jsem si letos předsevzetí, že si změním život k nepoznání. To by v tom byl čert, aby se mi to nepovedlo. Zkuste to taky. Včera jsem byla v Praze a četla jsem slogan: Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod. Hlavně nepropadejte melancholii, ta je nejhorší, ta vás srazí k zemi. Přeji vám, aby se váš sen změnil ve skutečnost.
Alena Várošová
Je to takové odkrytí Vaší duše Petře. Víte co je žen samotných,jen si vzít ty správné brýle a rozkoukávat se.A k tomu Vám přeji štěstí.
Michaela Přibová
Dobrý den Petře. Rozumím vám. Vašich "jen několik slov" má obrovskou hloubku". Ano, svoboda je moc fajn, ovšem někdy se k ní druží samota či osamělost bytí. A podle svých nálad to vnímáme dobře nebo špatně. Je to jako na houpačce. A asi je to správné. Přeji vám vše nejlepší v novém roce a aby se vám vedlo dle vašeho přání.
Helenka Vambleki
Vžýdyť ženských je víc než chlapů - a v našem věku obzvlášť - co takhle zkusit zdejší Seznamku? Třeba budete nějaká ženská ráda, až ji budete "mýt"/třetí odstavec/ - taky mám ráda společnou sprchu s miláčkem :-) :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.