Magazín i60 rozdává vánoční dárky!
Ilustrační foto: ingimage.com

Magazín i60 rozdává vánoční dárky!

20. 12. 2015
čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Po tom všem, co jsem tu právě přečetla, nerada bych něco popletla. Proto těm, co spolu íčko sdílejí, nakonec jen toto popřeji: Prožijme v pohodě vánoční svátky, s vděčností opusťme letošní rok a nový s nadějí přivítejme. Za přáteli na íčko vracejme se zpátky a jenom dobrou vůli spolu mějme. Všem oceněným blahopřeji a za sebe děkuji.
Hana Šorejsová
Redakci patří díky za vše ! Všem a zároveň redakci hezké prožití svátků vánočních a šťastné vykročení do roku 2016 !
Helenka Vambleki
Jé, jsem mezi vítězi, děkuji redakční Ježíšku!!! A samozřejmě gratulka všem dalším vylosovaným a oceněným!!!
Radovan Cakl
Blahopřeji všem výhercům a oceněným za jejich přínos pro to naše íčko. A nejen jim, ale všem, kteří se nějakým způsobem podílejí na jeho, občas trochu zaskřípajícím, chodu. Ale takový je život. Těší mě ocenění redakce, za které děkuji, ale víc mě těší, když moje laické návody pomohou nováčkům, nebo méně zběhlým v práci na počítači nebo v úpravě fotografií. Takže i já přeji všem souputníkům na íčku pohodové Vánoce, redakci do nového roku hodně nápadů a všem do nového roku hlavně pevné zdraví.
Dana Kolářová
Děkuji redakci za ocenění a všem výhercům i oceněným gratuluji, přeji krásné zážitky s vyhranými knihami, nápady a inspirace ať nikomu neschází, fotografům dobré oko, pevné nervy redakci, čtenářům zajímavé čtení, radost ze společných setkávání, krátkých, celodenních, týdenních i ze sportovních klání s portálem i60! Je či není slov padesát?
Jaroslava Handlová
Blahopřeji vítězům soutěží, všem oceněným a také redakci. Všichni členové redakce to s naší přízní registrovaných a aktivních čtenářů vyhráli na plné čáře před jinými obdobnými magazíny! Redakci i čtenářům přeji radostné vánoce.
Alena Vávrová
Milá redakce, tak to je skvělá nadílka a dokonce i pro mne? :-) Všem výhercům blahopřeji a do redakce i všem uživatelům přeji pohodové vánoce a do nového roku nám všem společně zdraví, štěstí a hodně pěkných chvil na i60.
Eva Balúchová
Když jsem zjistila,že máme kategorii Síň slávy,hned mě napadla Zuzka.Takže Zuzce i všem ostatním výhercům srdečně gratuluji.
Hana Rypáčková
Gratuluji všem výhercům a redakci děkuji a přeji hezké vánoční svátky a hodně štěstí v roce 2016.
Zuzana Pivcová
Jsem ráda, že jste to všechno dobře vyhodnotili a věřím, že jste vítězům udělali radost, nejen cenou, ale i pochvalou. Hlavně je vždy důležité poznání, že vyjádřené myšlenky, radosti, starosti, vzpomínky a různé emoce někdo vnímá, sdílí a reaguje na ně. To je asi pro většinu lidí velká posila a motivace do budoucna. A i sama redakce musí mít radost, že přes občasné dohady a nesváry chod portálu takhle pěkně "odsejpá". A ta moje "Síň slávy"? Když uvádějí do Síně slávy někoho ze známých herců, je to většinou na sklonku jeho života. Tak já doufám, že tu ještě zůstanu. :-)) A jinak mám v sobě bez přetvářky jako krédo to známé: Ni zisk, ni slávu. Milejší je mi někoho potěšit. ......Tak díky všem a ať portál žije dál. Krásné smysluplné svátky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody