Objednejte si kalendář včas!

Objednejte si kalendář včas!

19. 11. 2015

Milé čtenářky, milí čtenáři, 

objednávky kalendáře, který jsme sestavili z fotografií našich čtenářů, už začínají chodit do redakce. V této souvislosti bychom chtěli upozornit ty čtenáře, kteří budou mít o kalendáře zájem, aby s objednávkou neváhali. Potřebuje dostatek času nejen na tisk, ale také na distribuci. Jak sami víte, před Vánoci se dost často poštovní či kurýrní služby zpožďují, tak aby vám došel kalendář domů včas.

Ještě jednou vám kalendář představujeme níže na fotografiích. Na každé jeho straně jsou tři fotografie, poslední stranu jsme pak vyplnili vybranými básněmi autorek magazínu i60.

Kalendář sestavil fotograf Jiří Štika, který se také postará o tisk kalendáře, jehož cena je 220 Kč včetně balného a poštovného.

Kalendář si můžete objednat zde.

 

Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Já se také těším, ale neobjednávám, protože jsem jedna z těch šťastných, co ho dostanou. Pro ty své přátele, které míním obdarovat kalendářem, jsem si nechala zhotovit kalendář z mých vlastních fotek. Tak jen doufám, že s ním udělám radost.
Jana Šenbergerová
Objednáno, umístění vymyšleno. A těšíme se. :-)
Eva Mužíková
Také už mám objednáno a naplánováno, kam si jej pověsím. A opravdu se těším, až otevřu obálku a uvidím jej v celé kráse.
Zuzana Pivcová
Už se stalo, budu se těšit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...