Fór dne: Oprava skříně
ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com

Fór dne: Oprava skříně

18. 12. 2015

Žena si objedná do bytu montovanou skříň. Montéři přijedou, skříň smontují a odjedou. Najednou projede pod okny tramvaj  a skříň spadne. Co teď? Manžel není doma, tak skočí pro souseda, ať jí pomůže.

Soused znovu smontuje skříň, postaví ji ke zdi a odejde. Když projede znovu tramvaj, skříň zase spadne. Žena dojde opět pro souseda a ten říká: "Víte co, já to smontuju, vlezu do skříně a kouknu, který vrut povoluje první, a místo něho pak dám větší."

Žena souhlasí, a že půjde zatím postavit na kávu. Vtom se vrátí manžel, vidí na stole prostřeno pro kávu a novou skříň. Otevře ji, tam soused. Zařve: "Co tu děláte, sousede?!" Soused se zamyslí a pak povídá: "Víte co, dejte mi rovnou přes hubu, protože když vám řeknu, že tu čekám na tramvaj, tak mi stejně neuvěříte."

zábava
Autor: petr stejskal
Hodnocení:
(3.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
:-) :-) :-)
Alena Várošová
Já bych preferovala tu skříň.Ten vtip jsem už slyšela a je hodně dobrý.
Libor Farský
Tak teď nevím, je-li pro mne obtížnější vžít se do rolí souseda s manželkou anebo manžela. Každopádně tór dne 5x hvězdičkuji. Jen si myslím, že jako titulní obrázek by byl místo šuplat ještě trochu lepší botník.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.