Dopřejte si na sv. Martina
pěkně vypečenou husičku
10. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
11.11.2015 17:06
Tak doufám, Jani, že se ještě na nějaké "akcí" sejdeme. Hezký večer.
Jana Šenbergerová
11.11.2015 15:28
Lenko, nápodobně. Ve čtyřech s vámi jsme si to rozhodně užili mnohem víc než sami. To rozhodně nebyl všednodenní oběd. I my ještě jednou děkujeme za společnost. :-)
Zuzana Pivcová
11.11.2015 15:00
To je moc fajn, že jste se sešli, a ještě k tomu dva páry milých, sehraných lidí.To vám přeji!!
Elena Valeriánová
11.11.2015 14:47
A přátelé, my jsme se opravdu sešli. A oběd v tak příjemné společnosti a Janou a Pavlem byl sváteční i když byl den uprostřed týdne. Valeriánovi děkují :-)
Jana Šenbergerová
10.11.2015 19:52
Na martinské hody už nemáme žaludek, ale možná zítra využijeme toho, že v jedné restauraci nabízejí martinskou husu v rámci meníčka. Možná se tam sejdeme s Valeriánovými. :-) Chtěli jsme to zkusit dnes v Jeseníku, ale nezadařilo se.
Eva Balúchová
10.11.2015 17:13
Určitě budu zítra v 11h v Brně na nám.Svobody u otvírání prvního Svatomartinského vína.A následovat bude v některé restauraci husička,doufám,že bude tak pěkně vypečená jak je na fotce u článku.
Alena Várošová
10.11.2015 15:35
Přeji všem,ať se jim husa,či kačena na sv,Martina dobře propeče.Já husu nedělám a kačenu jednou za rok.Tento pokrm jaksi nemusíme,ale ostatním přeji dobrou chuť.
Jana Slavíková
10.11.2015 14:25
Místo husy dělám kačenku, s kysaným a červeným zelím s brusinkami, jednou byla s br.knedlíkem, podruhé s lokšemi. Povedly se obě.
Elena Valeriánová
10.11.2015 13:04
My už jsme začali s předstihem, nedělní oběd jsme si dopřáli v restauraci s přáteli jak už jsem psala jinde, je to taková naše tradice. A možná zítra, na Martina, si to zopakujeme. Tak dobrou chuť.
Květoslava HOUDKOVÁ
10.11.2015 12:17
Já si dám v sobotu "husí oběd" v Národním zemědělském muzeu, Praha - na každoroční tradici "Letenská husa" a Svatomartinské víno. To bude "dieta" ! ! A na troubu mohu dát doma dečku a užít si klid.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA