Mám rád svoji restauraci

Mám rád svoji restauraci

6. 11. 2015

Mám rád svoji restauraci,
chodívám tam hned po práci,
k pivečku dám bramboráčky,
namáčím je do omáčky.

Speciálně připravené,
taktéž v přijatelné ceně,
každopádně pochutnám si,
nastanou však horší časy.

A to pár dní před výplatou,
odcházím již před půl pátou,
ne s hodinou závěrečnou,
ne pokaždé s jinou slečnou.

Moje poezie
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Nejsem jen členkou "í"čka, ale i jiných portálů. To mi umožnilo seznámit se s partou "Stará garda"-profes. kuchaři/cukráři-senioři, i když já z oboru nejsem. Ale mají spoustu akcí, výletů i exkurzí. Navštěvujeme výrobce potrav., restaurace-kuchyně, gastro akce ap. Je to velmi zajímavé - v listopadu jsme zváni do restaurace "Na Štěpáně"(Štěpáns.most-směr Mělník).
Květoslava HOUDKOVÁ
Jarmilo - už to máš za sebou (jako kdysi já - zase kvůli něčemu jinému) . "Rypáci" se najdou vždy s čímkoliv - jen aby ublížili !!
Jarmila Komberec Jakubcová
Vtipně napsané a verše mi silně připomínají mého druhého manžela, který tvrdil, že jídlo v hospodě je vždy lepší kvality než doma vařené.Tak nyní si ho užívá do sytosti ale spokojený není, vadí mu, že do hospod musí docházet. Asi chyba byla ve mně, špatně jsem vařila.
Alena Várošová
Pěkně vtipně zveršovan0..Do restaurací nechodím,vaříme si doma.Ale nic proti tomu nemám,když si lidé zajdou i často to své oblíbené restaurace.Je to každého věc,kde se stravuje.
Hana Šorejsová
Opět velmi vtipné a povedené ! Jak jinak u Vás Zdeňku, vaše básničky jsou velmi čtivé a potěší !
Květoslava HOUDKOVÁ
Básnit neumím, tak jen "obyčejně" chválím soukr. restauraci v našem městě, spojenou i s prodejnou potravin a lahůdek = vše "pod jednou střechou". Bývala v nájmu, ale od minulého roku je vše nové. Vaří tu výborně, porce velké - ceny cca do 80,- Kč. Polední menu za Kč 69,- - dobrá "záchrana", když nemám čas, nebo - zejm. v krásný den - se nechce být doma, vařit. Říká se: po dobrém obědě si lehnout, po špatném ani zvednout - ale já se raději ještě projedu na kole - domů nespěchám.
Zuzana Pivcová
Já jsem během dospělosti, podle toho, v jakých končinách jsem se zde v Praze pohybovala, měla také několikrát "svou" restauraci, na některé vzpomínám dodnes a jiné bych raději vymazala z paměti, ale to spíš ty své tehdejší návštěvy. :-)
Jana Šenbergerová
Přemýšlím o tom, že zřejmě většina mužů "básní" o své oblíbené restauraci. Vy o ní básníte doopravdy a hezky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...