
Australská rybí polévka
s pórkem a kapari
6. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
7.11.2015 07:56
Pro všechny, co si ji chtějí uvařit, můžete ji udělat z jakékoliv ryby, z rybího filetu candáta, nebo okouna , zkrátka dobré rybí masíčko. Já ji mám moc ráda.
Jarmila Komberec Jakubcová
6.11.2015 16:52
Polévka vypadá velmi lákavě a protože vše od ryb miluji recept zkusím. Jen nahradím rybí filé jiným druhem ryby.
Elena Valeriánová
6.11.2015 15:30
Hani, díky za recept. Ryby mám velmi ráda, jen nesnáším rybí filé, to mražené. Musí to být nutně filé?
Jana Šenbergerová
6.11.2015 13:31
Jednoduchá, rychlá. To mám ráda. Určitě se obejde i bez kaparů, nejsou-li k mání. Někdy vyzkouším.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA