Recepty nad zlato

Recepty nad zlato

4. 11. 2015

Milí "íčkaři", také se vám přihodí, že otevřete ledničku, nejdřív na vás "vyběhne" zima, a pak najdete různé suroviny ve formě zbytků?

Co s tím? Vyhodit by bylo plýtvání (právě se o tom se psalo v jednom článku), tak zapínám "šedé buňky mozkové" (ještě mohu) a vymýšlím receptové novinky. Snad je to tak v pořádku.

Zle mi ještě nebylo - dosud žiji! Přidejte také své novinky, možná, že "trumfnem" i Láďu Hrušku! Brzy dodám několik tipů.

jídlo recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Foltýnová
Květuš ještě dlouho budeme žít ze zásob, které jsem nakřečkovala a narvala do mrazáku.Ten praská ve švech.Kupuji jen pečivo.
Eva Mužíková
Také zbytky nemívá, občas mi " projde" jogurt, ale ten sním i pár dnů po záruce... ještě jsem se n... .....la
Květoslava HOUDKOVÁ
Chystám se p. Hruškovi napsat. To "fofr těsto" (z pomaz.másla) je jeho recept na KOLÁČ. (Po vyzkouš. přidávám ještě 1/2 prášku do pečiva). Stejné těsto mi poslouží i pro pizzu (náplň co dům dá). A když do těsta přimíchám domácí mleté škvarky, napeču si škvarkové placičky. Tak toto p.Hruškovi napíšu.
Zdenka Jírová
Mám to také tak, vařím si každý den čerstvé jídlo, dovážené jsem ochutnala, když jsem byla po operaci a vydržela jsem to 2 týdny. Už si zase vařím sama a také často nevím, co z toho bude. Špatně mi také ještě nebylo a s panem Hruškou bychom si mohli povídat.
Květoslava HOUDKOVÁ
Musím něco "hodit na papír", dojet na kopírku a přivézt s sebou Na Marjánku - snad tento slib splním.
Lidmila Nejedlá
Pravda, Květuško, plýtvá jen špatná hospodyně. Te zbytku chleba dělám vaječné topinky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.