Příběhy z masážního
salonku: Můj oblíbenec

Příběhy z masážního
salonku: Můj oblíbenec

30. 10. 2015

Konečně něco příjemného pro ruce, pro duši i pro oko. Krásný mužský. Moc nemluvil. Svlékl se a položil na lehátko. Tvářil se slastně a měl zavřené oči. Jeho nemluvnost mi nevadila. Nebránilo mi to ve fantastickém snění a prožívání příjemných pocitů při dotyku jeho sametové kůže.

Nebylo v tom nic sexuálního, ale prostě vrchol estetického zážitku. Nádherná, hladká, snědá kůže, přiměřeně svalnaté, pevné, štíhlé tělo, vydávající příjemnou mužskou vůni.

Pustila jsem relaxační hudbu a relaxovali jsme oba. Moje ruce hrály na jeho těle radostnou symfonii, a jak jsem si všimla, souzněly s hudbou. Prostě koncert. Tuto masáž jsem protahovala, jak to jenom šlo, a on se tvářil jako spokojený kocour.

Po masáži se slastně protáhnul, poděkoval a odešel do koupelny, kde si pod sprchou nádherně zpíval. Zpíval si docela dlouho a už při rozloučení jsem se začala těšit na jeho další návštěvu.

On asi také, protože začal chodit velmi pravidelně. S tímhle mužským, který by stál za hřích, jsem si však užívala jenom esteticky.

Chodil velice často a vytvořili jsme si krásný, elektřinou nabitý, ale nikdy nepřekročený vztah.

 

Přečíst si můžete také:
Příběhy z masážního salonku: Učitel sexu
Příběhy z masážního salonku: Shnilá jablka
Příběhy z masážního salonku: Starý mládenec
Příběhy z masážního salonku: Chameleon
Příběh z masážního salonku

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Takové milé jiskření nabíjí. Až když člověk stárne, tak vidí, co pěkných mladých lidí je okolo. Dříve mi to ani nepřišlo.
Jiří Libánský
Tedy Zuzano, že zrovna ty? Alespoň, že jsi napsala "mnohdy". Dává to možnost existence vyjímek.
Zuzana Pivcová
Někdy jsou takové nevyslovené či nepřekročené vztahy hezčí než ty překročené, které se mnohdy změní v nedobré. Ale jsou asi jedinečné právě jen pro tu nenaplněnost.
Hana Rypáčková
To by chtělo, jen mladý tělo.Když mě syn masíruje, naříká, že není co. Bicepsy,jednohlavý, dvojhlavý , trapézový-kde nic tu nic.
Jana Šenbergerová
Tomu, Hanko, rozumím. Taková práce spíše nabíjí než unavuje.
ivana kosťunová
Krásné a miloučké

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...