Naše procházka do minula

Naše procházka do minula

19. 10. 2015
cestování historie Praha výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiřina Benešová
A kněžna Ludmila bydlívala na Tetíně, tam byla taky zavražděna.
Jiřina Benešová
Já mám informace, že kníže Bořivoj, po svém křtu na Velké Moravě postavil kapli na Levém Hradci - pozůstatky tam jsou k vidění dodnes. Levý hradec byl tehdy sídlo rodu Přemyslovců. Až později přemístili sídlo tam, kde je dnešní Pražský hrad. Staroměstské náměstí a Týnský chrám se stavěl mnohem, mnohem později.
Alena Tollarová
Přemýšlím o tom, kolik lidí bydlících v Bořivojově ulici v našem městě má potuchy, po kom se ulice jmenuje ...
Eva Balúchová
Určitě to byla hezká procházka nejen do minulých časů,ale i po městě.. Vždycky si ráda přečtu o všech toulkách Prahou.
Jana Šenbergerová
Věže Týnského chrámu jsem poznala snadno, protože je máme v jídelně na keramickém kachlíku. Pověst o něm jsem se ale dověděla až teď. Pěkná procházka do minula.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody