Vzpomínka na naše hezké dětství
20. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
21.12.2015 05:52
I pro mě je Mšenská přehrada dětstvím. To ještě jezdil po přehradě parníček Pionýr. To ještě stálo staré Mšeno, do Navety jsme chodili na grotesky. A v Rýnovicích bývaly pěkné poutě. A hlavně jezdila tramvajka. P.
Jana Šenbergerová
20.10.2015 21:12
Měla jsem krásné dětství, plné knih a svobodného "poletování" v přírodě. Bez mobilu a věčného kontrolování. Když jsem se ještě za světla ukázala doma, bylo všechno v pohodě, pokud jsem nezapomněla splnit nějakou uloženou povinnost. Kamarádky mi zůstaly, i když se vídáme jen málokdy, nejčastěji na srazech, kam také moc ráda jezdím.
Zuzana Pivcová
20.10.2015 18:47
I když nám jako rodině režim nepřál, děti to přece jen vnímají trochu jinak, takže jsem do chvíle, než zemřel tatínek a odstěhovaly jsme se, také měla pěkné a pestré dětství. Ale o té době včetně vzpomínek na kamarády jsem už několikrát v příbězích psala. :-)
Naděžda Špásová
20.10.2015 09:48
Taky mám kamarádku z dětství, se kterou jsem od 2. třídy seděla v 1. lavici, protože hůř viděla. Odsvědčily jsme si svatby, vídáme se méně, ale dost si telefonujeme, prostě vím, že tu je. A myslím, že to je to podstatné.
Dagmar Bartušková
20.10.2015 08:57
Také ráda vzpomínám na své dětství, které bylo nádherné. To jsem ještě měla kolem sebe své blízké.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA