Hamižnost nevede
k trvalému štěstí
16. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
23.10.2015 00:24
Jak sami vědci poukazují na to, že hamižnost je smrtelným hříchem, je vidět, že to věděli již naši dávní předci a nebylo třeba vynakládat zajisté nemalé finanční náklady na tuto studii. Tím sami potvrdili, že svou práci dělali jen za účelem zisku, protože nic nového nemohli objevit. Je docela paradoxní, že velcí podnikatelé na Západě, zejména v USA jsou věřící, chodí s rodinami do kostela a přitom vlastně žijí v hříchu hamižnosti. A co nesmírné bohatství církve? Ta by měla vědět, že páchá smrtelný hřích. Takže vlastně církve žijí a učí v přetvářce. O tom kázal již Jan Hus a byl za to upálen.
Alena Várošová
17.10.2015 19:46
Čím má člověk víc peněz,majetku a pod., tím je víc nenasytně hamižný a pro kačku by si nechal vrtat koleno.
No jo,zase ty výzkumy,kdyby se věnovali odborníci raději něčemu užitečnějšímu .
Květoslava HOUDKOVÁ
16.10.2015 15:31
Ó, zase ty výzkumy!! - mně hamižnost naprosto nehrozí. Důchod mám pod hranicí chudoby, průměru se při "tempu a výši" valorizací ani nedožiji. Na akci tento týden byl přítomen i pan ministr Babiš. Jen v rychlosti jsem ho upozornila na to, že letošní a připravovaná valorizace (Kč 36,- a Kč 40,-) nestačí ani na nákup balíku toalet.papíru = důchodci se nemohou ani nasr.. ! - k tomu není výzkum potřeba.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA