Hub v lesích přibývá,
ale stále to není ono
15. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
16.10.2015 21:05
Potkala jsem na výletě na sv. Václava pařez obalený zřejmě václavkami a na zahradě mi letos vyrostly pouhé dva žampionym nechala jsem je slimákům. V lese jsem ještě nebyla, ani mne nikdo neobdaroval a na dotaz, jestli rostou, dostávám obligátní odpověď "jenom někde". Tak taky ani "ťuk".
Alena Várošová
16.10.2015 14:45
Také takové jak jsou na titulní stránce bych chtěla najít,ale povězte kde?
Hana Práglová
15.10.2015 21:02
Letošní houby???Hrůza!!! První jsem našla v neděli kousek od Kladna --pár suchohříbků. V úterý ve Vsetínských vrších na Soláni ryzce.To je asi pro letošní sezonu vše.Škoda!!!
Jarmila Komberec Jakubcová
15.10.2015 20:00
Letos jsem nenašla ani vochomůrku a to každý rok v září nacházím košík hříbků jen za chatou. Tak snad příští rok porostou.
Jana Slavíková
15.10.2015 19:50
Letos jsem se na houby dostala jen dvakrát ("vyvezla mě dcera"), nejdřív hlavně babky (rychle vyrostlé, čerstvé, nečervavé) a růžovky, při druhé cestě praváci, růžovky, lakovky a krásponorka mlynářka. Pak jsem od zetě dostala tašku václavek (jsou v mrazáku na dršťkovku) a košík podborováků. Snad bude příští rok lepší.
Naděžda Špásová
15.10.2015 19:28
V sobotu jsme ještě našly s dcerou dva košíky, ale samé podborováky, což mi nevadí, ty máme nejradši. V pondělí už v lese nic moc a teď pořád prší, takže se snad příští týden snad počasí ještě umoudří.
Jana Šenbergerová
15.10.2015 19:07
U nás asi také nic moc, ale odpoledne volala kamarádka, ať si přijdeme na václavky, že jich mají plnou zahradu. Bydlí ve městě, daleko od lesa, ale kdysi porazili ořešák a ony zřejmě žijí na kořenech, které po něm v zemi zůstaly. Takže zítra máme václavkový guláš. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA