Spoléháme hlavně na šuškandu,
funguje skvěle, říká šéf Charismo

Spoléháme hlavně na šuškandu,
funguje skvěle, říká šéf Charismo

7. 9. 2015
kosmetika móda rozhovor
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Ten pan šéf je jeden z mála, kteří plně pochopili pravdu: Že nejrychlejší, nejlevnější a účinná reklama je lidská pusa - šuškanda. A malý český člověk, když může něco přímo ochutnat, ucítit příjemnou vůni apod.,tak výrobce nemusí ani mít drahé reklamní cedule, inzeráty (ať ty peníze radši věnuje na dostatek vzorečků = zboží se pak prodá samo) !
Eva Balúchová
Ahoj Marie,jsem ráda,že tě zase vidím.Přijeď na přehlídku do Prahy,dám ti čichnout:-)
Marie Magdalena Klosová
Evo,pošli,jsem zvědavá,také bych "chlapce"ráda otestovala.každopádně jsou odvážní.Držím palce.mm
Eva Balúchová
Odivuji se ,že jste se pustili do výroby parfémů.Sice je to určitě náročná práce,ale i nádherná. Jsem šťastná,že jsem parfém Charismo vyhrála a pokud bude příjemný,určitě to pošlu "šuškandou"dál.
Zuzana Pivcová
Aha, sorry, ruším závěrečný dotaz, už jsem to našla. Pasáž TeTa, Jungmannova. Podívám se tam.
Zuzana Pivcová
V mládí jsem měla první vůni Diorella.Ta dnes podobně jako řada dalších tradičních vůní voní "inovovaně" a pro mě hůře. Podle odborné informace, kterou jsem dostala, není v současnosti hlavní složkou vůní - toaletních vod i parfémů - olej, ale líh. Ten rychleji vyprchá, čili vůně, jak já říkám, nedrží. Nejsem ve volbě značek konzervativní, naopak. Ale řídím se vlastním čichem, ne popisem, jako co parfém voní. Značku Charismo, tedy její rozmanité vůně pro ženy, bych osobně ráda otestovala a pak si už třeba nějakou objednala v e-shopu. Máte nějaký kamenný obchod, prosím?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody