Vtipnější vyhrává: 
Srandičky, to je naše!

Vtipnější vyhrává:
Srandičky, to je naše!

1. 9. 2015

Jsme nerozluční kámoši už od základky. Odoláváme nástrahám vdavekchtivých slečen a užíváme si singlovku. Marek je vtipálek, vždy ho napadne ta největší kravina pod sluncem, a pak se můžeme uřehtat.

Dnes jsme šli takhle kolem obchodu s hadrama a jednu výlohu zrovna upravoval aranžér. Co čert nechtěl, asi mu něco pochybělo a musel pracoviště na pár minut opustit. Je vám jistě jasné, že této chviličky využil Marek, popadl jednu umělou děvčicu z výlohy a už jsme s ní pelášili po pěší zóně. Dost jsme vzbuzovali pozornost, protože dáma neudělala sama ani krok a vypadala jako hodně unavená.

Marek ji nastrčil do okýnka prodavači hamburgrů a začal vysokým hlasem: „Já bych chtěla hámburgéra, ale kvůli štíhlé linii prosím bez hóustičky a tu zéleninku taky všechnu nemusím, bude mi stačit jen ta drůbeží míchaninka třeba na lístečku salátku...“. Prodavač lest prokoukl a museli jsme zase utíkat.

Další rozruch jsme způsobili, když jsem „modelku“ přehodil přes zábradlí a držel ji za jednu nohu hlavou dolů. Jako jsem na ni křičel, ať to nedělá, že ji miluju, a volal jsem na Marka, ať mi s ní pomůže, že už ji neudržím. Lidi se samozřejmě zastavovali a nabízeli pomoc a pak jsme zase museli prchat z místa činu.

Doběhli jsme se slečnou k nákupnímu centru a Marka zase napadlo, že ji položíme v podzemních garážích pod auto. Naaranžoval ji tak, že z pod auta koukaly jen nohy. Pak začal pobíhat kolem auta a volat: „Nána jedna pitomá, kde se tu motala, já ji přejel!“ Důchodce v Oplu vytřeštil oči a strhl řízení na stranu, rozezněl se plechový zvuk. Zezadu do něj ještě narazila nějaká blondýna v Audině a opět práce pro autoklempíře. Začali se srocovat čumilové.

Na přijíždějící erzetu a hlídku policie jsme nečekali. Vyběhli jsme do patra, ve sportovní prodejně jsme koupili jinak barevná trička, na záchodě jsme si vyčesali vlasy vysoko nad čelo na blbečka a teď sedíme na ochozu, cucáme colu a posloucháme drbny od vedlejšího stolečku, které probírají to strašné neštěstí v podzemí.

Můj příběh Vtipnější vyhrává
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Málem mi to uteklo.Celá Helenka!
Libor Farský
Eli, já si také nemohu vzpomenout. Prozradíte?
Elena Valeriánová
Bože, už jsem vím odkud tu fotku znám :-). Jsem já to hlava děravá.
Elena Valeriánová
Tak to se Vám povedlo. Kde jsme tu fotku už mohli vidět? Odněkud ji znám.
Alena Vávrová
Helčo, náramně jsi tu soutěž "našlápla"! Navíc jsi mistr mystifikace - kolik lidí ti to zbaštilo i s navijákem. Gratuluji!
Alena Tollarová
Slibný začátek soutěže, Helenko.
Libor Farský
Bezva, Helenko. Úplně to prožívám jako jeden z čumilů.
Helenka Vambleki
Nic se nezakládá na pravdě, je to celé smyšlené - zadívala jsem se pozorně na dámu pod autem a zjistila podle bot, že je to panna z výlohy...pak už mozkovna rotovala, proč je asi aranžérská rekvizita pod autem...a srandičky vyskakovaly. Jedna by byla málo, tak jsem vymyslela ještě dvě :-) :-) :-)
Elena Valeriánová
Určitě to je veselé, ale jak pro koho. Chudák aranžér, zoufalý z útěku jedné z figurín. A chudák blondýna v pomačkaném autě.
Marie Foltýnová
To mě Helenko rozesmálo.:-))To tak natočit skrytou kamerou.Všechny Tvé příběhy jsou príma.A rozveselí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...