ilustrační foto: pixabay.com
Neměla jsem doporučení
18. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
20.5.2018 11:35
Dovedu si představit tu beznaděj a běhání od čerta k ďáblu. Naše zdravotnictví funguje, dokud nic od nich nepotřebujete. Mám sama dost špatné zkušenosti a tak Vás dokážu pochopit. Jako by nestačilo , že člověk trpí a ještě musí snášet nezájem zdravotníků. Je to hanba. Přeji Vám Stašo ,aby vše dopadlo k Vaší spokojenosti a ošetření které podstoupíte bylo úspěšné.
Eva Mužíková
18.5.2018 20:12
Paní Stašo, přestože se mne Vaše " zkušenosti " netýkají, nelíbí se mi jednání zdravotníků v nejmenované nemocnici. Nejhorší by pro mne byla ta bezmocnost. Přeji Vám, aby další jednání a následná léčba proběhly k Vaší naprosté spokojenosti.
Zuzana Pivcová
18.5.2018 19:47
Podle toho náhradního busu X1 mi připadá, že jste jela do ÚVN. Pokud ano, tak řada mých bývalých kolegů (z Vojenského ústř.archivu) už v současnosti toto zařízení moc nechválila. Já tam chodím zaběhnutě jen 2x ročně na kontrolu na kardio, takže s žádným takovým molochem jako Vy naštěstí bojovat nemusím. :-D Připadá mi to až neuvěřitelné!
Věra Ježková
18.5.2018 16:54
Váš příběh mi připomíná pohádku O kohoutkovi a slepičce. Zažila jsem podobný, ovšem po menší mozkové příhodě. Denzitometrii jsme měly v rámci gynekologie na místě samém. Už tam ale skončila; kde je teď, zatím nevím. Přeji vám hodně zdraví a trpělivosti s naším zdravotnictvím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA