Hledáme další zralé modelky,
říjnová přehlídka bude ve Zlíně!

Hledáme další zralé modelky,
říjnová přehlídka bude ve Zlíně!

23. 8. 2015
čtenáři i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Tak ve Zlíně zůstanu do dalšího dne - povedlo se - nocleh za přijatelnou cenu už mám rezervován.
Květoslava HOUDKOVÁ
Elenko, ve zprávě redakce je psáno: vstup zdarma. A určitě přijeď, ušetříš event. i za nocleh, ten by Ti dcera poskytla. Já se ve Zlíně chci zdržet ještě další den - tak hledám levnější : 1 os./ 1 noc - nějaké tipy už mám - musím poslat maily. (Asi se nás tam sjede víc).
Jana Šenbergerová
Bez auta je to pro nás ztracená záležitost, ale budu aspoň držet pěsti, ať se akce vydaří účinkujícím i přihlížejícím íčkařům. Budu se těšit na ohlasy na i60ce.
Elena Valeriánová
Tak tam bych mohla přijet i já z těch našich Opičích hor. Mám ve Zlíně dceru, tak bych přijela fandit. A už se docela těším na setkání. Děkuji redakci za akci na Moravě. Budeme si muset na přehlídku třeba zajišťovat vstupenky? na setkání
Marie Foltýnová
Tak,autobus z Kroměříže do Zlína a zpět mám zjištěný.Budova je v centru Zlína.Těším se.Ve Zlíně jsem dlouho nebyla.Je to naše krajské město ale moc to tam neznám.
Marie Magdalena Klosová
Zdravím redakci a děkuji za její aktivity.Jsem ráda,že se podařilo "proniknout" na Moravu.Držím palce.
Marie Magdalena Klosová
Zdravím redakci a děkuji za její aktivity.Jsem ráda,že se podařilo "proniknout" na Moravu.Držím palce.
Květoslava HOUDKOVÁ
Zdá se, že do října je času dost - no, na zjištění odjezdu vlaku, autobusu určitě. Ale už jsem se začala shánět po levném noclehu, dle možnosti v blízkosti toho Klubu - rezervovat je nutno brzy. (2 lůžk.je dost, ale 1 lůžk. bez přirážky ??)
Eva Balúchová
Květo,taky se chystám,že přijedu fandit modelkám,ale já pojedu z jihu.Třeba se i ke mě někdo přidá.
Olga Štolbová
Květuš, buď klidná, nebudeš sama, tam nás bude... Milá redakce - díky, už jsme tak namlsané, že se chceme setkávat stále častěji a třeba i v pekle, že holky. ***** Vítězce kvízu paní Haně Rojíkové gratuluji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%