Navštivte Růžovou zahradu
na výstavišti v Lysé nad Labem

Navštivte Růžovou zahradu
na výstavišti v Lysé nad Labem

11. 6. 2015

Oblíbené Výstaviště v Lysé n.Labem navštěvuji často. Z Kostelce nad Labem,  eventuálně i z Prahy jedu vlakem. Výstaviště je kousek od nádraží, takže pohoda.           

Ve dnech 11. - 14. 6.  si nenechám ujít výstavy "Růžová zahrada" a "Senior" + Šikovné ruce seniorů.    

Bývá vystaveno cca 3000 nádherných výrobků, je to přímo "pastva pro oči a fotoaparáty".

Podívejte se na: www.vll.cz a přijeďte.

naše tipy výstavy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Květo, pro jedno kvítí slunce nesvítí. Zdraví je přednější a akcí bude ještě mnoho. Myslím, že v úmorném vedru je stejně lepší dát přednost odpočinku někde ve stínu a připravit si nožky na nějaký jiný výlet.
Květoslava HOUDKOVÁ
Veliké zklamání! Letošní "Růžovou zahradu", jakož i dnešní "Festival chutí" v Dobřichovicích NEUVIDÍM !! Beru Warfarin a lékařka mne - zřejmě - předávkovala. V předchozích dnech mi začaly otékat nohy (nárty a lýtka tvrdá, žhavá až pálivá) - a doktorka odjela na D. Tak jsem si "pomohla sama": Warfar. jen 1/2 tbl./den ! - a výsledek se dostavuje: otoky mizí, lýtka a nárty se dostávají do původ.stavu. Ať mi zkusí doktorka něco vytýkat!! = já potřebuji chodit a ne sedět a dívat se na oteklé "konve"!! Víkendový klid mne - doufám-dovyléčí.
Soňa Prachfeldová
Díky za pozvání Květuško, letos nebývale rozkvetly i naše růže, je to nádhera.
Marie Foltýnová
Květuš prohlédla jsem si tu galerii květin.To je pastva pro oči.Krásné.Díky za Tvé skvělé nabídky akcí,kterých se sama zúčastníš.
Alena Tollarová
Určitě by se mi výstava líbila, ale budu si muset počkat na článek a fotky.
Květoslava HOUDKOVÁ
Ahoj Olinko - dík za chválu - snad si takto mohu vyložit? ! ( I když: ...... jsi poklad = jen mne "vykopat" .....nás někam posíláš = to samozřejmě není tam, kde záda přecházejí v nohy a dostávají "jiné jméno"). To je jen něco trochu pro legraci -jinak DÍKY!! Doufám, že se my - "í-čkařky" - uvidíme v hojném počtu v pondělí 15. 6. ve vile Pellé.
Zuzana Pivcová
Květa, nejen, že informuje, ale sama se i těch všech akcí zúčastňuje, to je tedy fakt obdivuhodné.
Olga Štolbová
Květuš, díky. Ty jsi vlastně náš poklad, pořád nás někam posíláš a dáváš vědět o různých aktivitách, vhodných pro seniory. Ještě jednou, díky...*****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...