Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
5.6.2015 12:28
Je každého věc, co chce sledovat - zejména když už musí zůstávat doma. Ale bylo pro mne - už dříve nepochopitelné: Venčily jsme pejsky - a druhá : "Tak honem, dělej - už bude seriál! (kdyby to šlo, asi by pejskovi "činnost odstřihla"). Nebo: Každoročně máme Setkání obyvatel a personálu pečov. Charity. Svozový autobus pro nás přijede, doveze před Sokolovnu a opět doveze zpět. A většinou jedu sama!! i když jsou tu ženy dostatečně pohyblivé. Ale ta zvědavost - když se vrátím: "Jak tam bylo, jaké jste měli občerstvení, program, kdo hrál apod."? Moje odp.: "Nejsem informační služba, zeptejte se pečovatelek". odpověď "Nejsem informační služba - zeptejte se pečovatelek".
Naděžda Špásová
4.6.2015 16:42
Já se bez mučení přiznám, že se na seriály koukám, ale jen na zahraniční. Např. Teorie velkého třesku a pod. Z českých seriálů si vybírám podle obsazení a režiséra a samozřejmě i žánru. Takový Ranč U zelené sedmy byl skvělý. Souhlasím s Milenou, že není k zavržení ten, pro koho jsou seriály koníčkem a někdy i nutností. O finanční situaci českých důchodců ani nemluvím. Já jsem se třeba nemohla dívat na Vyprávěj. Tu dobu mám v živé paměti a moc reálné mi to v seriálu nepřipadalo. Je pravda, že pocházím z vesnice a ne zrovna z majetné rodiny.
Jarmila Komberec Jakubcová
4.6.2015 07:40
Květuško máš pravdu, že dívání se na hloupé seriály je ztráta času a já to ještě považuji vymývání mozku. V poslední době jsem sledovala jen jediný a to "Vyprávěj". Jinak si raději přečtu dobrou knihu nebo jdu ven na vycházku.
Eva Balúchová
3.6.2015 15:35
Květuško,vy jste tak aktivní,že se vůbec nedivím,že nesledujete seriály.Já sama na televizi moc nekoukám,ale když jsem opatrovala 80 letého tatínka s Parkinsnovou chorobou,řeknu vám,že jsem byla za seriály strašně vděčná.Ikdyž jsme mu rodina byla nablízku,taťka se na každý seriál těšil,udělal si pohodu a byl šťastný.Byl to moc hodný a chytrý člověk,bohužel kromě televize jinou zábavu nezvládl.
Zuzana Pivcová
3.6.2015 15:22
Máš moje sympatie, já také žádné seriály nesleduji.