Moje retro oblečení

Moje retro oblečení

6. 5. 2015

Milá redakce a všichni íčkaři, po vyhlášení možnosti zúčastnit se přehlídky historických kostýmů jsem myslela, že se přihlásím, ale bohužel z rodinných důvodů jsem musela odjet z Prahy, což mě docela mrzelo.

Jezdím na chatu k Mladé Boleslavi, kde naše drahé polovičky v místní hospůdce daly hlavy dohromady a vymyslely, že založí Veloclub. Když manžel přišel s tímto nápadem domů, věděla jsem, že budu muset na půdu, prohrabat skříně a nějaké kousky oblečení  možná najdu. A věřte, našla jsem! Ani šaty nebyly od myší poničené, pouze kožešinka kolem krku byla od pavučin, ale to nebylo tak hrozné a vše jsem vyčistila.

Červené šatičky a klobouček s ovocem jsem koupila v "sekáči" a také nadělají parádu! No a projížďka na starých kolech se může uskutečnit.

Tak takto se bavíme v naší vesničce střediskové!

móda Modelky
Autor: Hana Čadová
Hodnocení:
(4.8 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Já jsem samozřejmě pro každou akci... určitě se přidám.. Hani, určitě jste se hezky pobavili všichni, sluší vám to děvčata...
Hana Čadová
Já jsem také pro! Ráda pokrývky a hučky na hlavě nosím i když nejde o žádnou zábavu. Nasadím a jdu!
Alena Tollarová
Já bych byla pro. Však už jsme tu měly hučky a pokrývky hlavy.
Marie Magdalena Klosová
Paráda!A tak mě napadá uspořádat si někdy módní přehlídku,asi virtuálně,samy na i60.Určily bychom téma a každá by poslala foto s komentářem.Myslím,že by nás to bavilo a pobavilo.
Růžena Antlová
Veloklub je super nápad a moc vám to sluší
Alena Várošová
Líbí se mi příspěvky obou dvou Hanek,sice u Hanky R.bez fotek,škoda???Ale přesně zapadáte do té doby našich babiček,až na 1.paní v brýlích.Na té mi něco chybí,asi hučka,pěkné.
Zuzana Pivcová
Je to bezvadné, ale většinou asi spíš pro uzavřenou společnost, která má shodné zájmy, já sice nejsem "konzerva", ale budit přílišnou pozornost v tom smyslu, aby se mi různě šklebili, bych přece jen nedokázala. Tím nemyslím Vás, to říkám obecně. Vám to sluší, působíte dámsky.
Olga Štolbová
Prima nápad, moc vám to všem sluší...***
Alena Tollarová
Jé, to muselo být krásné! A to myslím zážitky obou Hanek. Je to krásné, když se lidi umějí bavit. Také bych takovou půdu potřebovala.
Hana Rypáčková
Pobavila jsem se.Taky jsme jednou vyrazili na náves v dobovém oblečení.Sestřenka nás poprosila, ať vyklidíme komůrku,že ji vymaluje a předělá na pokojík.Našli jsme tam poklady.Oblékli se /bylo tam i dětské oblečení a košatina kočárek/-kalhoty s pada cím mostem,starodávné košile a klobouky a fajfky.Táhli jme promenádou přes ves a do hospody.Náramně se bavili,ale moc nám vesničtí nefandili.Když se to dozvěděla sestřenka, málem ji kleplo.Ne, že by nás už do chalupy nepozvala,ale styděla se.Stařenky jí říkaly"Tak jsem viděla Aninku Kovářovou,krve by se mi nedořezal"Holt šaty do kostela měla jen jedny.../Je to stále na půdě/

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...