Fotoreportáž z Musaionu
aneb Modelky i60 v akci!

Fotoreportáž z Musaionu
aneb Modelky i60 v akci!

30. 4. 2015
Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Po dlouhé době jsem si připomněla chvíle na schodišti Musaionu. Přemýšlím o tom, jestli tu byla nějaká fotoreportáž a jestli ano, tak kam se poděla. Každopádně ONA Dnes poreferovala nejen fotografiemi, ale také videem.
Marie Magdalena Klosová
Pořád se z toho nemůžu "vzpamatovat"!Ten poslední týden byl tak plný příjemných a nezapomenutelných zážitků/ Poděbrady,Praha/,že je moje hlava "přemílá"pořád dokola,jak se jich nemůže nabažit.Díky redakce,díky Národní kroniko,díky všem,kdo nám umožnili "výlet"mimo všední dny.Díky kamarádky, s kterými mi bylo SENZAČNĚ !!!mm
Alena Várošová
Taky jsem vás mžikem oka zahlédla v ČT1,tady jsem si vás mohla prohlédnout a sluší to všem.
Hana Čadová
Děvčata zahlídla jsem vás na tel. stanici Barrandov a moc Vám to slušelo!
Libuše Křapová
Moc vám to všem slušelo a přímo z vás čiší nadšení a dobrá nálada. A ty koblížky vypadají - prostě mňam
Alena Tollarová
Také já se stále dokola probírám fotkami a rovnám si v hlavě zatím neuspořádané vzpomínky na tu báječnou, opravdu báječnou akci. Bez rozdílu se všemi děvčaty bych se ráda sešla znovu. A když jsem slyšela z úst jedné z modelek: teda na ty ohrnuté kalhoty nikdy nezapomenu, jen jsem opáčila: já taky ne! A bylo vymalováno. Díky Elen. A díky všem. :-)))
Dagmar Bartušková
Dámy, v té kavárně u vínečka si to náležitě užíváme, jako bychom byly na dýchánku a čekaly, až si nás vyzvednou naši bohatí manžílci nebo spíše milenci. Pro nudu zde není místa. A to je ono, umět prožívat i okamžiky.
VANDA Blaškovič
... a víte přátelé, že jsme na konci, když bylo po všem, shodily botky a chodily jen v ponožtičkách...:) no, byly jsme zde skoro jako doma..:) tak nám bylo u Kinských společně bezva. Dokonce nám napekli koblížky, zavoněla káva a i vínko jsme malinko okoštovaly....nemělo to chybu. Pokud bychom chtěly, mohly jsme si rovnou ošetřit nožičky, ruce či obličejík z dárkového balíčku..:) Senzační bylo, že přišly i kamarádky Z+O+J. A déšť nám byl ukradený. Věříte?
Hana Rypáčková
Mohla bych se na do kolečka dívat na krásné šaty,jak dělají člověka.Taky jsem se vrátila do alba na staré fotky maminky a tetiček,měly pár kousků,ale za to elegantních.Moc vám to děvčata sluší...
Zuzana Pivcová
Tak kvalitní akce si zasloužila zveřejnit tu i kvalitní fotky (narozdíl od těch mých). To je dobře, že je tu i odborný článek, který všem čtenářům udělal jasno o celém projektu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody