Všem kamarádkám
z magazínu i60!

Všem kamarádkám
z magazínu i60!

30. 4. 2015

Koncem dubna, jak se praví,
všechny ženy svátek slaví.

Podle dávné tradice
zapalují hranice.

Než nastoupí vládu květen,
prolétni se trochu světem.

K svátku přeji vína litr
a koštěti dobrý vítr!

Moje poezie
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Foltýnová
Kdybych zlatou rybkou byla, tři přáníčka bych Ti darovala.To první přáníčko,je pevné zdravíčko.Ale nejen zdravíčko,k tomu ještě štěstíčko.Třetí přání,chceš li znát.Aby tě měl každý rád.Hezké narozeniny Květuš.
Soňa Prachfeldová
Naše milá Květuško, ať Ti slouží zdravíčko, života si užívej, na krásy světa se zvesela dívej, za rok se sejdem v přátelství zas, vždyť rychle běží ten náš čas. Přeji štěstí, zdraví, pohodu a lásku !
Hana Šimková
Tak si letím sama vzduchem, vítr fouká za mým uchem, dole vidím všechno malé a já letím stále dále. Je to krása dámy milé, asi přišla moje chvíle. Podívat se do světa, až kam koště dolétá. Nechce se mi vůbec zpátky, jsou to krásné s mraky hrátky. Až dopadnu zase dolů, dojdu jenom za stodolu. A pro tebe Květo milá, jsem do téhož se probudila.
Hana Rypáčková
Květo, hodně štěstí a zdraví.....
Květoslava HOUDKOVÁ
Dodatek: Kamarádky, dnes jsem se - ještě - probudila do svých 71 let. Rodiny dětí mi poslaly SMS blahopřání - někde se toulají a tak slavím sama: "Stávkuji" = nevařím a jdu na oběd do restaurace. Vaše čarodějné veršíky jsem si opsala - a pokud se mi podaří dožít i 72 let, všechnu vaši tvorbu včas zveřejním na nástěnce v Pečováku, kde žiji !!
Květoslava HOUDKOVÁ
Milé kamarádky, je úžasné, jak pár veršíků, které jsem poslala do i60 mnohé z Vás inspirovalo a připojily jste vlastní tvorbu. Tím je dokázáno, že lidi mají komunikovat !! Díky !!!
Eva Mužíková
Na zadku Ti není Zuzko, vůbec radno seděti, naplánuj si výlet ke mně, nepostačíš hleděti. Za hřbitovem, jen pár kroků, máme my ranč Vlkavu, posadím Tě na koníčka, přilbu vezmeš na hlavu. Provedu Tě tímto krajem, zhlédneš rybník, luka, pojedeme pomaloučku, bys nechytla " vlka". Určitě si přijdeš na své, věř mi, krásně je tu, poznáš, že nejhezčí pohled, JE z koňského hřbetu.:)))))))))
Zuzana Pivcová
Řekla jsem si, na co pěšky, užiju si koloběžky, ulice však zmokla, já se málem zcvokla, z toho plyne, milé děti, příště radši na koštěti, v ulici je kluzko, na zadku seď, Zuzko.
Eva Mužíková
Díky těm mým anti biotikám, neletěla já jsem nikam, na balkoně jen seděla, holky v letu vyhlížela. Můj signál prý Ještěd rušil, škoda, kdo by to jen tušil, mělas vyslat světlice, ty splašená Bertice:)))
Anna Potůčková
Protože nebyla na koštěti navigace, nemohla letět jedna čarodejnice, Doma seděla, kávičku pila s mužíčkem se milovala

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...