Úžasná zpráva pro lenochy:
přílišný pohyb je škodlivý

Úžasná zpráva pro lenochy:
přílišný pohyb je škodlivý

16. 4. 2015
zdraví životní styl
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Quinn věřil, že člověk může být šťastný pouze tehdy, když každý den využije ke svému sebezdokonalování. Proto denně plaval a běhal a teprve potom se věnoval malování nebo práci na svých sochařských dílech. A ten uměl žít!...:))
Naděžda Špásová
Já pořád říkám "sportem k trvalé invaliditě". Je pravda, že mám ráda pohyb, ale i moje křeslo. Ovšem takovou procházku v přírodě, nebo v lese neodmítnu. Rozum i tělo si řeknou, kdy už je toho moc. Ve fitku bych už se asi cítila hloupě. Souhlasím s tím, že nic se nemá přehánět.
Hana Rypáčková
Také si to říkám, ale co je mi to platný..Není mi dáno být v klidu.....
Zdenka Jírová
Zase potvrdila stará pravda, žr se nemá nic přehánět.
Alena Tollarová
Zkrátka nic se nemá přehánět.
Hana Šorejsová
Mám ráda pohyb, ale jako chůzi , kdekoliv na procházkách, či výšlapech . Avšak nejraději plavu. Do posilovny by mne nikdo nedostal. Též souhlasím s tímto článkem.
Miroslav Štorch
Zcela souhlasím, i když jsem vystudoval fakultu tělesné výchovy a sportu. Vrcholový sport přetěžuje organismus a a řada špičkových sportovců je invalidních v nízkém věku. Rozcvička hned po probuzení je fyziologický nesmysl, před kterým nás na fakultě varovali, ale na vojně se to provozovalo. Opravdu poslední studie dokazují, že trochu rychlejší chůze je lepší pro srdce i klouby než dlouhé běhy nebo maratóny. Práce na zahrádce je přiměřená lehká zátěž, kterou si můžeme dávkovat sami podle potřeby. Je to lepší a zdravější být v přírodě, než být zavřený ve fitcentru jako někteří lidé podléhající módním trendům. Navíc ještě musíte platit vstupné, trenéry a vaše energie se nevyužívá na smysluplnou práci - třeba rytí zahrady. Jak říká moudrý citát - "Nežijeme jak chceme - ale jak umíme."

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody