Můj reparát z outfitu

Můj reparát z outfitu

7. 4. 2015

Zamyslela jsem se nad připomínkami odborné poroty Velké módní soutěže a šla jsem do sebe.

No, nevím, co na to řeknete. Zdá se Vám to lepší? O Velikonocích mne syn párkrát vyfotil a tady je výsledek.

 

P.S.: Za dva roky budu slavit sedmdesátku, ach jo!

Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Opět zopakuji, jako před časem, /asi ne doslova/, že jste opravdu žena ženská, sluší Vám to a dušičku máte velmi upřímnou.
Alena Várošová
Já vím paní Zuzanko stáhla jsem se do ulity na určitou dobu a říkala jsem si že čas ukáže,protože jsem to vycítila,že asi na stránkách íčka nejsem vítána.Ani moc jsem nepsala komentáře,chtěla jsem to vše vzdát,tak jak tu udělala paní Julie.Myslím si,že Vás se ten dialog určitě netýkal.Já jsem neměla nic proti Vám ba naopak si Vás velmi vážím a to určitě víte. Ani já neposuzuji a neodsuzuji lidi jak vypadají,každý člověk je něčím zajímavý,nemyslím fyzicky. A máte pravdu jsem stejná,jen jsem trochu zkusila změnit imič,co to udělá.Vlastně teď už o nic nejde. Paní Julie i když nepsala články a myslím si,že by mohla o své rodině a předcích hodně psát,tak je co ji znám z íčka čestný a poctivý člověk a že odešla škoda,měla k tomu určitě své důvody.Děkuji za skvělé hodnocení,Vy jste patřila k těm co jste mi dodávala odvahu bojovat. Pohodový večer.
Zuzana Pivcová
K Vašemu "návratu" bych Vám, Aleno, ráda řekla toto: Objevila jste se v jiném typu oblečení a sklidila jste úspěch. Myslím, že jste s tím alespoň trochu počítala, jinak byste na ten "reparát" nešla. Opravdu Vám to sluší. Nicméně pro mě zůstáváte vlastně stejná, taková, jakou jsem Vás vnímala už v 1. kole, žena, která se chce žensky líbit, žena, z níž vyzařuje pozitivní energie. To bylo z Vašich fotek patrné už tehdy a také jsem Vám to tak napsala. O to víc mě mrzelo, že jste pak obě s paní Julkou rozvinuly dialog o tom, jak si tu fandí pouze známé ženy, zatímco Vás jako cizí nikdo nepřijal. Teď už snad cítíte, že to nebylo zcela tak. Já osobně neposuzuji moc lidi podle toho, co mají na sobě, ale co mají v sobě. Vy máte pozitivity na rozdávání, tak toho zde využijte. Budu se těšit na Vaše veselé vyprávění a další přítomnost na i60.
Alena Várošová
Milá redakce,především vám chci poděkovat za zveřejnění mého článku Reparát a věřte,že to byl první a poslední reparát v životě.Také mně potěšilo kladné hodnocení odborné poroty,to jsem nečekala.Jejich slova chvály,jsou pro mne víc,jak výhra 1.místa v soutěži.,za což všem odborným poradkyním srdečně děkuji. Ještě jednou děkuji všem,kteří přispěly pěknými komentáři a moc,moc za krásné hodnocení.Původně po skončení soutěže,jsem si řekla tak jako mnohé ženy,co tady soutěžily.Že já si budu stejně nosit to v čem se dobře cítím a co si myslím,že mi sluší a nějaká odborná porota mně nemůže rozházet.Pak jsem se zamyslela a položila jsem si otázku: A proč jsi vůbec do té soutěže šla? 1.Kvůli tomu abys vyhrála?.....no co,kdyby se zadařilo 2.Nebo snad,aby sis zvýšila svoje sebevědomí?...to snad nepotřebuji. 3.Že by ses chtěla tak trochu zviditelnit?... možná,snad trochu 4.Nebo jsi chtěla poznat názory a reakce odborné poroty a změnit šatník? Ano ta čtvrtá otázka je správná. Hani R.nemáš pravdu,košili jsm měla 2x na sobě a byla vyřazená v starém kufru.Na soutěž jsem si nijak nepřipravovala - načinčané šatičky.Fotila mě kámoška a v Lázeńské kavárně měly velký úspěch,tanečníků jako máku a zároveń v soutěži velký propad až na samé dno.Bylo potřeba do soutěže zaslat 2 až 3 fotky ve stejném oblečení,to byla podmínka soutěže,tak ty byly první co jsem chmatla po ruce. Přeji vám všem hezké dny Alena
Naděžda Špásová
Paní Aleno, moc vám to sluší. Myslím, že věk vůbec nemusíte řešit. Kabát je pěkný, mám přesně stejný a taky ho ráda nosím. Mějte se hezky.
Jitka Chodorová
Aleno,vám ani 70tka neublíží,jste hezká,elegantní žena,snad jste pochopila,že tu hraje roli i jakási rivalita soutěžících modelek,ale vy se bát nemusíte,vy to máte v sobě,i když jste v "prvním" kole zcela neuspěla. Dávám též nesoutěžně za 1.
Libuše Křapová
Moc vám to sluší, opravdu elegantní že na :-))
Elen Zajíčková
Paní Aleno, že jste krásná žena, to nám všem bylo jasné už v soutěži. To nikdo nezpochybňoval. Horší to bylo s vaším " příliš zdobným" vkusem. Jestli jste ale " šla do sebe" a " našla " jste se v tomto elegantním stylu, tak už kvůli tomu stálo za to soutěž uspořádat. Je to neuvěřitelná změna! Tak málo stačí a jste úplně jiný člověk. Jednoduchá elegance nechává vyniknout Vaší přirozené kráse. A není toho málo, co Vás krášlí! Přesně tak, jak jsem to napsala v hodnocení. Věřte mi, mám úpřimnou radost.
Eva Mužíková
Aleno, jednoznačně za 1, zvláště ta druhá fotka je velmi zajímavá. Miluji černo bílou...
Alena Tollarová
Aleno, neváhám a vytahuji 1. A Hanko, já černobílá nebudu, slíbila jsem, že budu strašit ve svém soutěžním outfitu, tak snad nemůžu zklamat :-)))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.