Máme energii na focení, vaření
i předvádění krásných kostýmů

Máme energii na focení, vaření
i předvádění krásných kostýmů

6. 4. 2015
čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Připojuji se též ke gratulantům. Asi bych i já těžko vybírala nejlepšípříspěvek... jen tak dál
Alena Várošová
Blahopřeji srdečně výhercům a těším se na další zajímavé články a postřehy ze života. Atˇnikomu ta lidská energie nechybí.Díky.
VANDA Blaškovič
Dobré ráno všem! Blahopřeji a děkuji! Což takhle se sejít v Blatničce?...jak tak koukám, energie na to máme dost a snad i nějaký ten pohárek vína bychom zvládli zvednout k přípitku...tak zatím virtuálně: Na zdraví!
Dana Kolářová
Děkuji redakci a čtenářům za ocenění a přeji všem krásné velikonoční pondělí.
Libor Farský
Přidávám se ke gratulantům. Ale nejen vítězům, i ostatním dík za mnoho hezkých článků na zajímavé téma.
Soňa Prachfeldová
Pane Tomáši gratuluji k absolutnímu vítězství v soutěži " Moje energie ". Už jsem to napravila :-))))) díky mm, jsem hrozná
Marie Magdalena Klosová
Soni,myslím,že pan Horáček se bude cítit "dotčen":)Nebo,že by "ten skluz"poznamenal i Vaše gratulace?mm
Marie Magdalena Klosová
Upřímně a s radostí blahopřeju všem výhercům !!!Ať vám i nám ostatním jaro přinese další pořádnou porci tvůrčí energie,která se promění ve čtivé příspěvky a oku lahodící fotografie.
Zuzana Pivcová
Všem gratuluji a opatrujte a dobíjejte si svou energii takhle hezky i nadále.
Alena Vávrová
Blahopřeji autorům oceněných soutěžních článků, ale i ostatním, všechny příspěvky měly něco do sebe.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody