Krásné velikonoce!

Krásné velikonoce!

4. 4. 2015

Chtěla bych vám všem popřát veselé a krásné velikonoce.

To pravé jaro pro mne nastává až s příletem čápů na stařičký komín naší, již nefunkční, pekárny. Chtěla jsem vám sem dát jejich fotku, ale bohužel letos jsem čápy ještě nezahlédla. Doufám, že přiletí a komín nezůstane opuštěný.

A tak vám přeji veselé a krásné velikonoce s labutí písní. Jezdím na Javornický biotop (Javorník v Rychlebských Horách), kde třeba letos zimovalo přes padesát labutí velkých. Byl tam také jeden pár vzácnějších labutí zpěvných, bohužel tento pár se jara nedočkal, uhynul. Jedna labuť uhynula zřejmě v důsledku nějaké nemoci a druhá - tu chytil nějaký predátor, pravděpodobně liška. A závěrem mám i důkaz ...

Mějte se velikonočně :-)

fotogalerie Velikonoce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Mějte se také velikonočně, Eleno! Hodně energie...:)
Lidmila Nejedlá
Krásné Eleno. U nás na Labi jsou také. Chodím je pozorovat. Když se střídají na hnízdě, je to obřad a když vede samice mláďata na vodu, vybírá jim schůdný terén, stále se po nich ohlíží a ševelí. Je to nádhera. Díky za připomenutí.
Zdenka Jírová
Moc hezké, labutě mne také lákají. Máme je v Zámeckém parku a vždy čekáme, zda vysedí mladé.Loni se z 8 vylíhnutých nakonec nedochovalo žádné. Škoda.
Zuzana Pivcová
Přeji Vám též pěkné velikonoce a plno jarního elánu a děkuji za přání a nevšední fotky.
Alena Tollarová
Nádherné labutě zachycené citlivou kamerou. Opravdu krásné fotky, včetně toho liščího bonusu. Zkrátka příroda je příroda, s tím nic nenaděláme. Pokochala jsem, se Eleno.
Soňa Prachfeldová
Labutě jsou půvabné, fotky pěkné a též přeji pěkné Velikonoce !
Hana Rypáčková
Moc hezké- ta fotka s rybníkem....I liška se povedla...U nás na soutoku řek bývá hodně labutí a jak letos nezamrzaly rybníky, soutok měl jen tak do deseti...
Hana Šorejsová
Krásná labutí píseň. Labutě máme rádi a hlavně je obdivují má vnoučata. Přeji hezké velikonoční svátky a díky !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.