Tutti fruti řezy

Tutti fruti řezy

26. 6. 2012

Je libo něco dobrého ke kávě? Zkuste Tutti frutti řezy.

Ingredience (na 12 řezů, příprava 20 minut, tuhnutí 1 hodina)
        
340g ovesných vloček, 35g strouhaného sušeného kokosu, 2 hrsti sušených meruněk nasekaných, 165g rozinek, 1 malý sáček lískových oříšků - nasekaných, 2 hrsti dýňových semínek, 80g másla,450 ml medu, mléko nebo jogurt

Postup

1. Vločky a kokos promíchejte v míse. Přidejte meruňky, rozinky i dýňová semínka. Máslo i med dejte do malého rendlíku a za stálého míchání přiveďte do varu. Vařte 5 minut. Pozor: směs hodně prská.
2. Horkou směsí másla a medu přelijte sypkou směs a dobře promíchejte vařečkou. Pak směs přendejte na plech vyložený pečícím papírem a přitlačte ji ke dnu. Zakryjte archem pečícího papíru a znovu důkladně přitlačte.
3. Plech dejte na hodinu do ledničky, aby vše krásně ztuhlo. Těsně před podáváním nakrájete plát na čtverečky a servírujte jako svačinku, ideálně se sklenicí mléka. Řezy uchovávejte raději v chladničve.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 50. týden

Blíží se vánoční svátky a s nimi návštěvy v rodinách, u známých, a také jiné společenské události. A tak si tentokrát vyzkoušíme, jaké máte znalosti z etikety.

AKTUÁLNÍ ANKETA