Velkou módní soutěž
ovládla nejstarší dáma
30. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miroslav Štorch
1.4.2015 21:00
Také gratuluji všem dámám, které se nebály do soutěže vstoupit. Před vitalitou a elánem paní Ráblové hluboce smekám. Kdyby přínosná přehlídka outfitů byla nesoutěžní, tak by jistě byly mnohem konstruktivnější a méně emočně zabarvené komentáře. Ale i soutěžní porovnávání s odbornou porotou má své výhody. Díky redakci, že vydržela do finiše.
Elen Zajíčková
30.3.2015 19:54
Ráda bych se přidala ke gratulantům a popřála vítězkám ,ať si ceny užijí a radují se ze života. Ať jsou stále dobře naladěné a tak šik oděné , jak nám to předvedly v soutěži.
Všem čtenářkám a čtenářům, jak hodnotícím tak přihlížejícím, stejně jako i redakci i6O a mojim skvělým kolegyním v porotě děkuji a přeji krásné prožití Velikonočních svátků .
Marie Magdalena Klosová
30.3.2015 12:29
Paní Ludmilo,chci Vám osobně blahopřát k vítězství.Jste odvážná žena plná elánu,která umí žít.Ať Vám slouží zdraví a máte kolem sebe jen příjemné tváře.
Marie Magdalena Klosová
30.3.2015 12:15
"Sláva vítězům,čest poraženým!"
Upřímně blahopřeji dámám - vítězkám.Užila jsem si "svého" 1.místa dost dlouho,a i když jsem se nakonec stala majitelkou "bramborové"medaile,jsem spokojena.Brambory já ráda.Děkuji také porotě,která to přes všechna úskalí nevzdala a znovu děkuji za krásné hodnocení "nejen"oblečení v mém příspěvku. mm
Hana Lancová
30.3.2015 09:37
Paní Ludmile velmi gratuluji k vítězství. Sama z vlastní zkušenosti vím, že být takto vitální a optimistická v jejím věku není běžné. (Pečuji o moji maminku.) Mariánky si užijte ve zdraví a přeji hodně příjemných zážitků. :-)))
Naděžda Špásová
29.3.2015 23:34
Připojuji se k blahopřání všem výherkyním. Paní Ludmile přeji krásný pobyt v Mariánkách, jsou krásné a jen tak na okraj, dala jsem se tam dohromady se svým manželem a jsme spolu 37 let. Asi jsou magické. Moc vám to přeji.
Jana Šenbergerová
29.3.2015 23:06
Také blahopřeji všem ženám, které zvítězily, ale i těm, které se zúčastnily. Myslím si, že jsme se díky soutěžím všichni nejen pobavili, ale také poučili. Těším se na další klání. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA