Velká módní soutěž:
Vojenský styl mě baví
29. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
31.3.2015 17:47
Paní Maternová, pokud jste brala mojí poznámku o večerních šatech jako urážku, tak se Vám omlouvám. Jen bych Vás v tom opravdu chtěla vidět. Máte hezkou štíhlou postavu, myslím, že by Vám to slušelo. Ráda se podívám. A ani by mne nenapadlo, že to oblečení co máte na sobě byste si šila sama.
Eva Krausová
29.3.2015 19:12
Hodnotím bez komentáře, protože se obávám, že není co hodnotit-mimo soutěž 4
Růžena Antlová
29.3.2015 17:35
v jednoduchosti je krása já bych v takovém oblečení šla i na město nejenom na balkon dávám 1
Pavla Nováčková
29.3.2015 17:22
Hodnotím: 4
Paní Zuzana má konfekční postavu, škoda, že nezvolila něco výraznějšího.
Elena Valeriánová
29.3.2015 17:17
3-
Připadá mi to celé takové nedotažené. Prostě mi připadá, že Zuzka na sebe hodila, co ji přišlo pod ruku a nechala se vyfotit. Šup šup a je to, a tak je to i s tím, co píše o sobě. Vlasy možná taky chtěly pročísnout, obout jiné botky než domácí pantofle a fotit se někde jinde než na malém prostoru balkonu. Prostě jste si s tím moc práce nedala. Za zmínku stojí i ta odložená taška - ta vypadá hezky. Ten vojenský styl, která vás baví, ve vašem oblečení moc nevidím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA