Zamilované jaro

Zamilované jaro

19. 3. 2015

Nejhorší je, když člověk zůstane SÁM. Myslím tím v životě. To se mi přihodilo.

Můj milý a časem prověřený muž odešel chytat ryby na nebesa a životní prostor kolem mě se nebývale zúžil. Ba naopak byt a zvláště chalupa jeho milovaná odhalily zákoutí, která jsem netušila. Z každého z nich se vynořovaly vzpomínky. Bylo to k zbláznění. 

A tak jsem si našla "nového" muže. Na seznamce, kupodivu. Měli jsme za sebou nádherně barevný, ten nejkrásnější podzim, prvního společného vánočního kapra a po špičkách se blížilo Naše jaro. Úplně v novém. I my jsme byli celí "noví". A neopotřebovaní. Na naší cestě "k sobě" nás doprovázel přátelsky, zamilovaně a neoddělitelně... internet. Byl to spolehlivý zpovědník, tichý a diskrétní, první pomoc v lásce, která nastala.

"Mám nejen pocit prázdna ve svém bytě, ale i u srdíčka. I toho mi kus chybí. Zůstal u Tebe, moje lásko veliká. Tak mi ho brzy přivez i s tím Tvým-Mým. Jsem Tvoje Majdaléna."

Slova se už neodrážejí od prázdných stěn, rotují všude kolem a zvláště v mé hlavě. Chtějí ven, jsou plná citu, znovunalezených pocitů a objevených vášní. 

"Je krásné sluníčkové ráno, po kterém Ti letí pusa téměř jarní a s ní přání pěkného dne, můj milý. Tvoje holka MM."

"Dobrý den, milá holko Majdalénko. Taky mi chybíš a je mi smutno. Už jsem přišel na to, že je to láska!!! Láska!!! Láska!!! Posílám kytici polibků. Tvůj Oldřich."

"Můj milý, kdyby byl slovník bohatší, vybrala bych nějakou další podobu svému vyznání, přesto by obsah zůstal stejný. Protože "miluju Tě" znamená pořád "miluju Tě". A to prostě platí!
Jsem tak Tvoje, jak jen to jde. MM."

"Slova "miluji Tě" a "láska", jsou-li myšlena vážně, jsou vždy krásná. Já Ti je říkám a píši od srdce, které pro Tebe bije a touží po Tvé přítomnosti. Tvůj O." 

"... chtěla bych, abychom se našli ve svých snech... mnoho pusinek jako rozinek... jsi moje žena... chci, aby to vydrželo napořád... a miluju Tě čím dál víc a divím se, že to ještě víc jde... je to, jako bys odjel na konec světa... moje sladká hrozinko..." 

21.3.2011
"Miláčku můj jarní. Máme za sebou nádherný podzim, něžnou a úžasnou zimní idylu a před sebou JARO, JARO, JARO, které potrvá až do Paříže a přinese Velikonoce a chalupu, máj a Piešťany, červen a kouzelnou Paříž. Prostě jsem tady s Tebou a pro Tebe a raduju se a miluju Tě a jsem díky Tobě ŠŤASTNÁ!!! Tvoje a jenom Tvoje a navždycky Tvoje Majdaléna." 

22.3.2011
"Majdalenko moje milovaná, miluji tě!!! Miluji Tě na podzim jako na jaře, budu Tě milovat v létě a budu Tě milovat i v zimě a nepřestanu po celý Tvůj a můj život. Lásko, taky se těším na všechny naše dovolené, ale těším se na Tebe i bez těchto aktivit. Jsi prostě můj miláček, bez kterého už nechci být!!! Posílám jarní pusinky a neustále na Tebe myslím.Tvůj Oldřich."

P.S. Vzkaz pro mého milého Oldřicha k 21.3.2015: A pořád Tě miluju!!!

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Děkuji všem za upřímná slova a na oplátku přeju hodně lásky ve všech všedních i svátečních dnech. A nezapomeňte,že:"Kvete v každém věku!"mm
Jana Šenbergerová
Přeji všem, i těm, kteří se cítí sami, krásné jaro. My dnes slavíme čtvrté výročí. SMSky už si nepíšeme, protože přes rok bydlíme spolu a všechno si po večerech a po ránu šeptáme do ouška, zatímco přes den spolu hospodaříme, což nedá v paneláku zas tak moc práce, proto si to různě "ochucujeme". Za chvíli jedeme na první cyklovyjížďku, zjistit, jestli nás to ještě bude bavit. :-) Přejeme vám, Majdalénko a Oldřichu, ať vám to stále hezky spolu klape.
Soňa Prachfeldová
Asi my ženy bychom byly pro slyšet pořád počáteční nádherná vyznání, ale muži to mají nastaveno jinak, zklidní se a dokazují pak činy/dobrými/, že jejich láska se uzemnila,
VANDA Blaškovič
Doktor Plzák jednou napasal, cituji. Pokud muže u ženy inspiruje její intelekt (jistě kromě ostatních předností), potom je naděje, že muž typu zemitého až lopatovitého s ní vytvoří téměř ideální pár. Konec citátu. Ale časy s mění, že? Kdo ví?....:))
Marie Magdalena Klosová
Nenapínej,Václavko,a napiš,jaká je ideální.Ať můžeme srovnávat.mm
VANDA Blaškovič
Ahoj Majdelenko, to je prima, že máte jaro celý rok! Víš, že jsi mne jaksi donutila, abych vyštrachala svoje zápisníčky?....mám tam zapsané všechny sms, které lítaly mezi Prahou a ostrovem....je fakt, že většinu z nich bych bez uzardění nemohla zveřejnit...jižní krev a ještě k tomu zemitý chlap!..:))).... Ale tuším, že chápek od voňavého chlebíčka musí být také hodně vzrušující ...:)) jestlipak víš, nebo víte, jakou dvojici - kombinaci muže a ženy považoval doktor Plzák za ideální???
Marie Magdalena Klosová
Zuzi,Tvé přirovnání mě samozřejmě těší,byla jsem často překvapována svými vlastními slovy a "jeho" vyznáními.Bylo to období "hlavy v oblacích".Tím nechci říct,že to zmizelo,ale je to jiné.A tak to má být. Jo, a do Poděbrad JEDU SAMA. mm
Marie Magdalena Klosová
Jitko,děkuji za přání,už jsem kdesi psala,že "láska je těžký úkol",musí se "na tom"stále pracovat.Někdy je to fuška,to mi věř.mm
Zuzana Pivcová
Nějak mi to tou poetičností vyznání připadlo E. B. Browningovou. Kdysi jsem zažila komorní večer z jejích listů s A. Vránovou a J. Adamírou. To byste mohli použít jako milostný dialog v Poděbradech.
Jitka Chodorová
Milá Marie,ty ale musíš být ale zamilovaná,no a taky milována,tak ať vám to oběma ještě dlouho vydrží.K jaru láska patří,a je ochuzen ten,kdo jí právě neprožívá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...