Zeleninová pizza

Zeleninová pizza

26. 2. 2015

Máte chuť na pizzu a málo času? Vyzkoušejte rychlejší variantu z listového těsta, které je dostupné v každé roční době, jakož i zelenina. Ani nečekaná návštěva vás nezaskočí.

Ingredience
listové těsto
cibule
paprika zelená i červená
rajská jablíčka
sůl, pepř

Postup
Z listového těsta vyválíme plát a přeneseme na plech. Okraje mírně zvýšíme. Těsto hustě poklademe na kolečka nakrájenou cibulí, následuje vrstva nakrájené papriky a zakončíme na kolečka nakrájenými rajčaty. Osolíme, opepříme.  Pečeme v troubě, až budou mít okraje zlatavou barvu. A pizza je na „světě“. Podávámejak teplou, tak studenou a je to mňamka.

Doboru chuť!

recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
A chutná. Je to základní varianta, lze přidat vejce nebo rybičky, ale sýr nedávám. Doprovodná fotografie u receptu je ilustrativní, jako u všech mých receptů a vkládá je redakce, za což redakci dodatečně děkuji.
Libor Farský
Ale mně se zdá, že na povrchu vidím ještě roztavený sýr. Nezapomněla jste ho, Danuško, uvést v ingrediencích?
Zdenka Jírová
To je dobrý nápad a zdravý. Zkusím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 50. týden

Blíží se vánoční svátky a s nimi návštěvy v rodinách, u známých, a také jiné společenské události. A tak si tentokrát vyzkoušíme, jaké máte znalosti z etikety.

AKTUÁLNÍ ANKETA