Herečka Jana Paulová
oslavuje šedesátiny

Herečka Jana Paulová
oslavuje šedesátiny

19. 2. 2015

Je známá z řady televizních pořadů nebo třeba z komedií Zdeňka Trošky Kameňák. Její doménou je však divadlo, v současnosti hraje nejčastěji v pražském Divadle Kalich, kde například představuje Marcii v komedii Natěrač, která je v repertoáru divadla již více než 13 let. Herečka Jana Paulová slaví 19. února šedesátiny.

Pražský rodačka vystudovala DAMU a poté začínala v Divadle Semafor ve skupině Josefa Dvořáka, kde proslula jako královna v inscenaci S Pydlou v zádech. Velké role získala v Hudebním divadle Karlín (Cikáni jdou do nebe, Někdo to rád horké, Pohádka máje).

Kromě divadla se Paulová věnuje i hudbě. Se svým hudebním projektem A proč ne odjela stovku koncertů po celé republice. Jejím velkým koníčkem je cestování. V roce 2006 vydala svou autorskou knižní prvotinu s názvem Jak běžet do kopce.

Jana Paulová je vdaná. Jejím manželem je hudebník Milan Svoboda, se kterým má dvě dcery.

herci
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Mně se líbí její cestování....
Jiří Libánský
https://www.youtube.com/watch?v=Kr1BgTUIuCA&index=42&list=PL9D2RKQopZqHCpxwThxp9l111XcejwqFx
Jiří Libánský
Vždy jsem na ní oceňoval především její přístup k práci. Zatímco některé se k tomu stavěli tak, jako že já jsem herečka a všichni padnout na pr..l před její dokonalostí, tak to J. P. se snažila stále se zlepšovat. Zlepšovala kondici, sportovala, učila se zpívat, tančit, stepovat, šermovat atd. A stále skromná a s dobrou náladou.
Alena Várošová
Paní Janu ,mám moc ráda.Vše nejlepší.
Zdenka Jírová
Dobrá herečka,škoda, že ji v televizi moc nevidíme.
Alena Tollarová
Pěkná šedesátka, má moje sympatie a přeju jí ještě hodně elánu do další práce.
Soňa Prachfeldová
Je to fajn herečka a je mi opravdu sympatická.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

21%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%