Foto

Velká módní soutěž:
Moje barevné léto

11. 2. 2015

Miluji léto, sluníčko, přírodu.

K 65. narozeninám jsem od dcery obdržela krásný dárek, focení u profesionální fotografky, a protože mě to bavilo, za rok jsem si to zopakovala a zasílám tedy ochutnávku z tohoto focení.

Ráda jezdím na kole a jelikož pracuji a podnikám, pohyb je nutný. Pro volný čas si ráda obleču něco pohodlného a taky hezkého. Jsem žena, která ráda kombinuje barvy, materiály. Tento model jsem si vybrala z jednoho důvodu, je mladistvý, pro léto barevně stvořený. Je z příjemného materiálu, tunika z mušelínu, podložená bavlněným tílkem. Náramek je v podobném odstínu. Kalhoty na léto jedině bílé, protože se hodí ke všemu. Materiál bavlna, elastan.

Trochu jsem si je upravila, jsem švadlena. Už dvacet let podnikám v úpravně oděvů, takže móda je mi hodně blízká. Přestože je mi 67 let, pořád pracuji a ráda. Jsem člověk, který pořád musí něco vymýšlet. Proto si myslím, že i když už jsme ženy v důchodu, nemusíme sedět doma a přemýšlet, co s volným časem. Je potřeba prožít každou minutu a potom je svět krásnější. Hlavně pozitivně myslet a USMÍVAT SE...

Na to nezapomeňte, sluší nám to.

Srdečně Vás zdraví Júlia.

 

Hodnocení naší poroty

Táňa Havlíčková:
Júlia je rozená modelka. Její outfit se mi moc líbí - spojuje ženskou jemnost - krásně jemný šifónek - a sportovní praktičnost - pohodlné bílé plátěné kalhoty. Líbí se mi taky, jak je Júlia v tomto outfitu trochu jako chytrá horákyně: její tunika je průhledná a sexy, ale přitom tam, kde nechce ukázat tělo, je ušitá z neprůhledného materiálu. Za mě téměř bez výtky - jen ta naše česká potřeba nosit ve vlasech pořád ten "melírek". Máte krásné vlasy, kdyby byly v přirozené barvě, bude vám to slušet ještě o kus více.
Hodnotím známkou 3

Elen Zajíčková:
Paní Júlie, je vidět, že jste veselá povaha, že máte ráda život. A to se odráží nejen ve Vaší tváři, ale i ve stylu Vašeho oblečení. Působíte velmi mladistvě a přitom žensky. Doporučila bych sjednotit barvu vlasů do jemnějšího odstínu. Je vidět, že si umíte vybrat nejenom střih, barvu, ale i vhodný materiál. Navíc necháváte vyniknout jednotlivému kousku oblečení, a to svědčí o Vašem citu pro doplňky. Gratuluji!
Hodnotím známkou 1

Scarlett Wilková:
Oblečení není co vytknout, ale zároveň ani neohromí. Zajímavě vypadá náramek. Ale celkový dojem ruší účes paní Júlie. Ten výrazný melír je zbytečný, více by jí slušely vlasy v jednom tónu nebo jen lehce prosvětlené. S takovým účesem se pak oblečení často takzvaně bije, což je trošku tento případ. Takže, pokud mám hodnotit celkový vzhled, barevné hnízdo na hlavě mu ubližuje. Připadá mi natolik výrazné, že mě u něj ruší cokoli, co má vzor, i když jemný jako je v případě této spíše romantické tuniky. Na druhé straně je z fotek vidět, že Júlie je živel, takže možná ji právě ten účes vystihuje.
Hodnotím známkou 3

Redakce:
Líbí se nám, že jste aktivní a Vás text je pozitivní. K té nejlepší známce bychom potřebovali, abyste nám o sobě prozradila více. I tak jsme však byli spokojeni.
Hodnotíme známkou 2

 

Průměrná známka prvních deseti hodnotících čtenářů je 2,0

Celková výsledná známka je 2,2

Na aktuální výsledky Velké módní soutěže se můžete podívat zde.


Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Júlia Vonásková
p. Evo ted jste mě tak dojala,že mě proudem tečou slzy, ano vždy narazím,ale ze svého já nemužu slevit,to prostě nejde, Vás jsem sledovala,jak tiše inteligentně píšete,začali jsem spolu, a tolik smutku co mám poslední době, doufám,že se z toho rychle dostanu a budu se usmívat, neumím být falešná,vždy řeknu co si myslím,taky bych nemohla dělat tady tu práci kterou miluji,..moje fotky..ty jsem si včera stáhla,stáhla jsem se uplně a najdete proč, jen hledejte, nechci to sem psát, ale přijdete na to.....já jsem jednala čestně,ale když vidíte tu faleš,tak si to nenechám líbit....p.Evo mějte se krásně,budte hodně zdravá a výsluní necháme jiným...krásný večer přeju a moc děkuji Julia
Eva Krausová
Júlie, kde jsou Vaše fota...? Díky za zprávu, rebelka možná jste, spíš ale ne, jen sdělujete a jednáte tak jak cítíte a upřímnosti jsem si vždy cenila u lidí, ač upřímní lidé často v životě narazí, protože upřímnost se moc nenosí, spíš přetvářka ap. Moje maminka živel byla, lecos mám po ní naštěstí a často v životě "hraji" vabank-o lecos pak přijdu, ale svědomí mám na rozdíl od mnoha jiných čisté a nemusím se za nic stydět.Možná po Vás zůstala jen kapka čisté rosy, ale to je leckdy víc, než zde, či někdy i v životě "bojovat" o výsluní,že? Přeji Vám jen to dobré od srdíčka.
Júlia Vonásková
Alenko, přes noc jsem se nechala začarovat,místo husy se ze mě stala žába a vrátila jsem se tam kam patřím,zustala po mě jenom kapka čisté rosy...takže padám,padám-madam s usměvem všechny zdraví Julia
Alena Várošová
Julie,ráno jsem otevřela stránky a zůstala po Tobě jen kapka rosy?Kde jsi,soutěž ještě neskončila? Nebo je to nějaký omyl?
Júlia Vonásková
p. Krausová,ted jste mě uplně dostala,moc děkuji,Vaše maminka byla taky asi živel jako já,jsem rebelka,živel,ale i citlivá romantická duše. Já když se dostanu před fofoaparát,ta radost jde samo,věřte,že nemám ani řasy namalované,protože jsem si nevzala svoji řasenku, a jinou jsem nemohla kvuli alergii. Ráda tancuju a pohyb před fotografem.....myslela jsem,že se nás přihlásí víc,přece o nic nejde.....holky!srdečně Vás všechny zdravím Julie
Eva Krausová
Júlia je žena s optimismem, a to se dle mne hodně cení. Má možná výhodu, že fota dělala prof.fotografka, nicméně pokud z člověka cosi nevyzařuje-jiskra,světélko, pak ani prof.fotograf nic nezmůže...Ale to není případ paní Júlie. Trošku mi připomíná mou maminku, byla také plná života, ač jí léta přibývala a to je to oč tu běží, dámy-tak jen nehodnoťte a přihlašte se také...
Eva Balúchová
Je dobře,že jdete dál,myslím,že váš úsměv a energie,která z vás sálá,vás přímo předurčuje do role modelky.
Júlia Vonásková
Milé ženy,moc Vám všem děkuji za hodnocení,jste hodně upřimné,někdo to vezme,někoho to porazí....mě ne...jdu dál s usměvem....nejvíc děkuji p.Zuzaně Pivcové,napsala jste celou pravdu,přímo jste mě odhadla,děkuji a všem přeju krásný den Julia
Zuzana Pivcová
Jednak chci říct, že jste, Julko, žena, které se čas díky jejímu pozitivnímu náhledu na svět zřejmě vyhýbá. Dále zdůrazňuji, že hodnotím zvolený model (už mi ty outfity bzučí v hlavě), jak se mi líbí na Vás, nikoliv, jak by se líbil mně. Tedy pro mě něco takového není, zatímco Vy jste zvolila oblečení ke svému typu přímo zářné! Jste vyloženě ženský vzhled, a to jak tváří, tak postavou. Váš model nemá chybu. Máte výraznější barvu vlasů a obličej, tedy tunika je naopak v tlumených barvách a tím dává vyniknout hlavě. Navíc střih je takový, že některé partie zdůrazňuje, zatímco jiné mírně potlačuje. Myslím, že za Vámi se musí otáčet i mladší mužské plémě. :-)))
Soňa Prachfeldová
Modelka Júlia je krásná žena , má přirozený šarm, i oblečení je vkusné a sluší jí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.