Foto

Velká módní soutěž:
známkování modelek

1. 2. 2015

Průběžné výsledky Velké módní soutěže:

Jméno Známka Fotografie Soutěžní příspěvek
Ludmila Ráblová 1,02 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž: Vyřešené
dilema až na poslední chvíli


Božena Vyšatová 1,12 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Tak toto je můj outfit


Hana Lancová 1,36 Geometrie, to je moje

Velká módní soutěž:
Geometrie, to je moje


Marie Magdalena Klosová
1,38 Když si vyjdu do kavárny

Velká módní soutěž:
Když si vyjdu do kavárny


Helena Fruhbauerová
1.41 Helena Fruhbauerová

Velká módní soutěž:
Moje vernisáž


Jana Mesarčová 1,55 Módní soutěž

Velká módní soutěž: Jsem
ráda na všech svých cestách


Mája Abrahámová 1,57 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Můj relax s módou


Dagmar Bartušková 1,65 Na poslední chvíli

Velká módní soutěž:
Na poslední chvíli


Renata Macháčková
1,85
Renata Macháčková 1

Velká módní soutěž:
To je můj volný čas


Eva Znamenáčková 1,87  Taška připravena.

Velká módní soutěž:
Pilates mi změnilo život


Naděžda Špásová 1,89 Odvaha se počítá

Velká módní soutěž:
Odvaha se počítá


Lidmila Nejedlá 1,94  Lidmila Nejedlá  

Velká módní soutěž:
BONA RES QUIES!

Alena Tollarová 1,96 Alena Tollarová

Velká módní soutěž:
To jsem prostě já


Eva Mužíková 2,15  Eva Mužíková

Velká módní soutěž:
Tak tady mne máte


Júlia Vonásková
 2,2  Júlia Vonásková  

Velká módní soutěž:
Moje barevné léto

Soňa Prachfeldová 2,23 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Vždy žijme naplno!


Michaela Přibová 2,23 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Volnost, lehkost, sladění


Jaroslava Lutovská 2,3 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Volnočasový outfit


Jitka Caklová
2,31  Velká módní soutěž: Úvodní foto  

Velká módní soutěž:
Můj staronový outfit

 Eva Krausová   2,38  Eva Krausová 1  

Velká módní soutěž:
Sněhová vločka a Meginka

Hana Šimková 2,51 Velká módní soutěž

Velká modní soutěž:
Můj nezničitelný outfit


Hana Rypáčková 2,62 Na posezení s přáteli

Velká módní soutěž:
Posezení s přáteli


Marta Zaoralová 2,66  Můj odpolední outfit

Velká módní soutěž:
Já a můj outfit


 Alena Várošová
 2,96  Alena Várošová  

Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas

 Zuzana Maternová
 3,26  Velká módní soutěž  

Velká módní soutěž:
Vojenský styl mě baví

       
       

     
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
Modelky Velká módní soutěž
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Lutovská
Ještě jednou reaguji na soutěž. Pripada mi, ze zena ve veku 6O a vice musí vypadat dustojne a chodit oblecena tak, jak se hodi k veku. Je to blbost. Jsem rada, ze se vymykam této tradici. I z hodnoceni jsem to vycitila. Pani hodnotici outfit evidentne nesportovala a nevi , co je pro sport ucelne. Dobře vim , ze na mem sportovním outfitu není , co hodnotit, prave proto jsem ho použila. Chtela jsem zborit mýtus o zenach nad 60let. Ja mohu chodit oblecena ve vsem , co nosi modelky. Ale téma znelo: volnocasovy outfit. Někdo ve volnem case chodi do kavarny, ja sportuji. Je to spatne?
Soňa Prachfeldová
Navazuji na předřečnice, každá to vidíme ze svého úhlu pohledu a je to naše právo a rovněž tak i naše porota nás hodnotí podle svého profesního a osobního názoru . Určitě nikomu nenadržuje, je to její názor a proto tu je. Názory uživatelů i60, či soutěžících se liší a opět je to jejich osobní názor a proč se proto zlobit ? Je to soutěž a vždy někdo vyhraje, někdo se neumístí jak očekával , no a co ? Dříve jsem hodně jezdila na výstavy psů a jeden rozhodčí zadal mému psu známku nejvyšší, příště druhý značně nižší . Také mě to občas zlobilo, ale tak to je a i ten rozhodčí vnáší do toho své viděnÍ ,. A proto jsem neměla své psy o to míň ráda. Děvčata, vždyť Vy, která jste do toho šla, jste osobnosti, máte své já , které jste ukázaly a o tom to je. V důchodcovském věku ukázat noblesu, kultivovanost , radost ze života, to je přece skvělé ! Tady není ani vítězů, ani poražených. Tady jsme my, které mají to štěstí, že můžeme žít tak jak žijeme a můžeme si užívat spoustu radostí ! Dobře vyjádřila Alena T. a Eva M. , já jen dodávám, že vůbec nevím, jaké jsou ceny - fakt čestné pionýrské /musím se podívat /
Eva Mužíková
Když dovolíte, vrátím se k vyjádření Redakce v rubrice - Líbí/Nelíbí.... Redakce i60, 21.2.2015 09:14 Vážení přátelé, každá soutěž (jež je vlastně konfrontací) musí nutně přinášet rozpory. Vždyť přece každý může mít jiný názor a jako demokraté jej tady (pokud není urážlivý) přijímáme a necháme prezentovat. Smiřme se s tím, že mínění může být značně různorodé........... Měla jsem si tyto řádky přečíst vždy, když jsem nesouhlasila z hodnocením poroty, nebo když jsem četla kritická slova padající na hlavu mou, či na hlavu mých kamarádek. NEUDĚLALA jsem to. Jinak bych si určitě řekla: Evčo, ber to jak to je, je to přece soutěž a rozdílnost názorů je zde na místě. Jinak by to ani nebylo normální. I když jsem procházela celou soutěží celkem v pohodě, přesto díky přirozené lidské vlastnosti, která mi našeptávala, abych t,zv: " bojovala za spravedlnost", jsem si zbytečně několikrát přivodila myšlenku, že se soutěž nepovedla. Když o tom všem nyní přemýšlím, říkám- JEN ZA SEBE --- není tomu tak. Správně to vystihla Alenka T v úvodu svého příspěvku Souhlasím a i já říkám... Redakce připravila tuto soutěž pro nás v naději, že bude pro nás nejen zábavná, ale i poučná. Jen díky některým lidským vlastnostem jsme nyní tam kde jsme.... Nejsem typ, který chce mít poslední slovo, proto nebudu na vaše případná nesouhlasná vyjádření reagovat, máte na to pochopitelně právo. Ale já svůj názor, ať se vám má slova líbí, či nelíbí, nezměním.
Jaroslava Lutovská
Obdivuji pani Ludmilu. Priste ovšem prihlasim svoji maminku, které je 88 let. Je nesmirne elegantni, z bytu nevyjde bez dvouhodinove pripravy vc. namalovani. Me to spise znervoznuje, ale ona musí mit vse sladene. Když si uvedomim, ze me ranni priprava trva cca 20min. Obdivuji tyto zeny
Alena Várošová
Každý by se měl především zamyslet na svým charakterem,pokud ovšem ještě nějaký má......a hodnotit podle svého nejlepšího svědomí,zase pokud jej ještě má....Každý je na tomto portálu svéprávný a odpovídá si za sebe a své hodnocení a nikoho nebudu poslouchat. Nejsem ve škole,kdo mi by diktoval co mám dělat a jak koho hodnotit,což si myslím,že to tady nikdo nedělal.
Júlia Vonásková
oprava chybička se vloudila ,potvurka..
Júlia Vonásková
se mnou už necloumá ani puberta,ani přechod,jen nevěřícně kroutím hlavou,ale jinak dobrý....já mám charakter podle sebe dobrý, na sebe si nestěžuji a mám se ráda.... výbornou,hlavně klídek
Alena Tollarová
Vážené dámy, pozoruji, že čím dál tím víc některými více, některými méně cloumají vášně a je to docela přirozené. Jsme přece ženy a jakmile nám někdo šlápne na kuří oko, většinou to dost bolí. Velkou módní soutěž pro nás redakce připravila v naději, že si porovnáme naše zvyklosti v oblékání a že se případně poučíme, co děláme špatně. Srovnává se tu ovšem těžko srovnatelné, protože zadání soutěže je široké a každá ze soutěžících pojala svůj outfit podle svého nejlepšího přesvědčení. A zlobit se, že výhodu má nějaká štíhlá padesátka, není na místě. Jaká jsou měřítka vkusu? Každý je má nastavená po svém. Podle mého názoru to, zda je žena vkusná, dobře oblečená, zkrátka sluší jí to, není otázkou ani věku, ani konfekční velikosti, ba ani peněz. A při hodnocení je tu přece každý za sebe, se svým svědomím a podsouvat někomu, že měl dát jinou známku, případně by neměl známkovat vůbec, to není fér. A vůbec se mi nelíbí, že některé ženy se "v zájmu jejich pravdy" uchýlily k prapodivnému výrazivu, ale to je samozřejmě každého věc. Jednu nespornou výhodu, aspoň já to tak cítím, tato soutěž má - tříbí se tu charaktery.
Jaroslava Lutovská
Nechapu rozhorceni zucastnenych. Hlasim se proto, abych soutěžila. Chci naprosto objektivni hodnoceni, ne chvalu na to, co je osklive. Třeba si z toho dotycne vezmou něco pro sebe. Jinak tento napad chvalim.
Alena Várošová
Jé děkuji,to se mi ulevilo. Vy si Vando myslíte,že se Vám v oblékání nějaká žena tady na portále vyrovná?Vy jste měla všechny předpoklady to vyhrát.Vám bych to ze srdce přála.Tak má vypadat opravdová,zralá modelka.Tak šarmantní ,prostě šik,že se za ní každý otočí.?Ani jedna se Vám nevyrovná a to Vám nechci lichotit,víte jak jsem přísná.Hezkou dobrou noc.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.