Foto

Velká módní soutěž:
známkování modelek

1. 2. 2015

Průběžné výsledky Velké módní soutěže:

Jméno Známka Fotografie Soutěžní příspěvek
Ludmila Ráblová 1,02 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž: Vyřešené
dilema až na poslední chvíli

Božena Vyšatová 1,12 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Tak toto je můj outfit

Hana Lancová 1,36 Geometrie, to je moje

Velká módní soutěž:
Geometrie, to je moje

Marie Magdalena Klosová
1,38 Když si vyjdu do kavárny

Velká módní soutěž:
Když si vyjdu do kavárny

Helena Fruhbauerová
1.41 Helena Fruhbauerová

Velká módní soutěž:
Moje vernisáž

Jana Mesarčová 1,55 Módní soutěž

Velká módní soutěž: Jsem
ráda na všech svých cestách

Mája Abrahámová 1,57 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Můj relax s módou

Dagmar Bartušková 1,65 Na poslední chvíli

Velká módní soutěž:
Na poslední chvíli

Renata Macháčková
1,85
Renata Macháčková 1

Velká módní soutěž:
To je můj volný čas

Eva Znamenáčková 1,87  Taška připravena.

Velká módní soutěž:
Pilates mi změnilo život

Naděžda Špásová 1,89 Odvaha se počítá

Velká módní soutěž:
Odvaha se počítá

Lidmila Nejedlá 1,94  Lidmila Nejedlá  

Velká módní soutěž:
BONA RES QUIES!

Alena Tollarová 1,96 Alena Tollarová

Velká módní soutěž:
To jsem prostě já

Eva Mužíková 2,15  Eva Mužíková

Velká módní soutěž:
Tak tady mne máte

Júlia Vonásková
 2,2  Júlia Vonásková  

Velká módní soutěž:
Moje barevné léto

Soňa Prachfeldová 2,23 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Vždy žijme naplno!

Michaela Přibová 2,23 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Volnost, lehkost, sladění

Jaroslava Lutovská 2,3 Velká módní soutěž

Velká módní soutěž:
Volnočasový outfit

Jitka Caklová
2,31  Velká módní soutěž: Úvodní foto  

Velká módní soutěž:
Můj staronový outfit

Eva Krausová   2,38  Eva Krausová 1  

Velká módní soutěž:
Sněhová vločka a Meginka

Hana Šimková 2,51 Velká módní soutěž

Velká modní soutěž:
Můj nezničitelný outfit

Hana Rypáčková 2,62 Na posezení s přáteli

Velká módní soutěž:
Posezení s přáteli

Marta Zaoralová 2,66  Můj odpolední outfit

Velká módní soutěž:
Já a můj outfit

Alena Várošová
 2,96  Alena Várošová  

Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas

Zuzana Maternová
 3,26  Velká módní soutěž  

Velká módní soutěž:
Vojenský styl mě baví

Modelky Velká módní soutěž
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Radovan Cakl
Souhlasím s Vámi, paní Krausová. Jen jste měla napsat "Takže klídek ženy a neberte SE tady tak vážně."
Alena Várošová
Ještě já tu chybím se svým příspěvkem.Paní Eva M se fakt přihlásila,že se tady po mé kritice jak od odborné poroty,tak od čtenářů pomalu 10 dní nic nedělo.Vypadalo to tu chvílemi jak v márnici - srudeno a ticho.A jestli si paní H.Š v chatu myslí,že tady panuje rivalita,je tedy na omylu,mluvím za sebe.Snažím se hodnotit,aby to bylo trochu spravedlivé.Co se líbí někomu jinému se nemusí líbit mě a obráceně. Nebojte se paní Evo K, že Vanda se nepřihlásí ale je rozumná a vyčkává.Tuším to,že se tady co nejdříve objeví zítra,pozítří a nandá nám to všem.Taky mě mrzí,že jsem vůbec lezla a určitě nejsem sama i p.Vonásková se tak vyjádřila.Nejde tady o nějakou bednu 1,2,3 místo.Myslím,že si že ani jedna ze soutěžících žen není na tom tak špatně,aby si nezaplatila někde relaxační pobyt..Jde tady jenom o soutěž,kde jsou jen tři přední místa a beru to tak,že je to jenom hra i poučení o vkusu,oblékání a stylu jiných zralých žen. Možná se někomu nelíbí mé názory,někdy se mi moje upřímnost vymstí,ale lepší nebudu.Pěkný den
Radovan Cakl
Souhlasím s Vámi, paní Krausová. Jen jste měla napsat "Takže klídek ženy a neberte SE tady tak vážně."
Eva Krausová
A Vando B., fiasko zde určitě nikomu nehrozí, nebo Vy se ho obáváte, že jen hodnotíte a sama jste se nepřihlásila...? Lepší, než příliš přemýšlet je někdy jen tak být a užívat krás života a třeba i akcí zde.
Eva Krausová
Paní Evo M., mluvíte mi z duše. I ve sportu platí známé rčení "Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se"...Slova paní Vandy B.neberte tak vážně, on hodnotit skutečně umí každý, ale zúčastnit se niko-li, ač mají tu možnost všichni. Naší účastí jsme skutečně soutěž podpořiliy a je úplně jedno na jakém jsme místě, že? Takže klídek ženy a neberte to tady tak vážně.Vždyť nejde o život.
Daniela Havlasová
Dobrý den, doporučuji nejdříve pročíst pravidla soutěže zde http://www.i60.cz/clanek_10699_startuje-velka-modni-soutez-zralych-modelek-portalu-i60.html#.VQRDPeGs3uN. Případně mě kontaktujte na dhavlasova@email.cz. Děkuji.
Hana Rypáčková
Klepni Táňo na Můj svět Modelky a vpravo první řádek Startuje......
Táňa Lacinová
Také bych se ráda přihlásila do soutěže. Nevím kam. Jsem nová. Poradí mi někdo ?
Eva Mužíková
Takže, aby bylo jasno. Já jsem šla do soutěže v době, kdy tady bylo t.zv mrtvo a chtěla jsem soutěž podpořit. Neměla jsem nikoho, kdo by mne vyfotil, kdybych si oblékla model, který by možná splňoval kritéria MÓDNÍ soutěže. Ale.. na druhou stranu, moje VOLNOČASOVÉ oblečení by to v žádném případě nebylo. Takže jsem vlastně neměla do soutěže vůbec lézt??? A pravda je, že jsem už mohla srovnávat. Věděla jsem předem, že na bedně nebudu, ale jak říkám, jsem soutěživá a místo abych jen hodnotila- to dovede každý, jsem soutěž prostě podpořila.... Taková jsem já matičko..
VANDA Blaškovič
Bohužel na některých oufitech je opravdu vidět, že jim nešlo o bednu. Ale pak se ptám? O co jim vlastně šlo ? Proč šly do módní soutěže? Chtěly snad být poslední, předposlední nebo 3. od konce?? Na určitých věcech je třeba přemýšlet, jinak hrozí fiasko. A tady jde o svěží módu, o radost z oblékání se vkusně, ale ne jaksi bezhlavě. Toť můj názor.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.