Foto

Startuje Velká módní soutěž
zralých modelek portálu i60!

2. 2. 2015
i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Paní Zuzano, pokud chcete soutěžit ve Velké módní soutěži, tak na Vašem profilu si založíte galerii s názvem Velká módní soutěž. Postupně, hezky jednu po druhé, do ní vložíte fotografie-z toho jedna musí být na výšku. Dáte viditelnost pro všechny návštěvníky webu. Pak zvolíte rubriku vložit vlastní článek a do okna napíšete svůj článek, dáte mu název a zvolíte opět viditelnost pro všechny ... k článku pak připojíte příslušnou fotogalerii.
Ludmila Ráblová
většinou mi říkají Lída úředně Ludmila. V červnu mi bude 81 let. Ráda čtu,luštím křížovky,chodím na procházky do přírody,z oblibou fotím,také mám ráda moře,kam jsem se ještě loni podívala a když mě právě nebolí nohy,tak si ráda i zatančím!!
Júlia Vonásková
Zdravím vás v redakci a i odborná porota,přidala bych také navrh,aby ty co jsou v soutěži,už nemohli hodnotit,a také bych určitě neukázala předem fotky další adeptky,zbytečně dochází k nevraživosti,myslím si,že v našem věku to není zapotřebí,nemáme moc času jako mládí,a proč si kazit život.Je to na zvážení,ale to byla moje první myšlenka.....srdečně Vá zdravím Julie
Alena Várošová
Zdravím vás vážená redakce i odborná poroto a všechny na těchto stránkách. Protože již jsem v soutěži,tak mám také návrh,nemusí být ovšem realizován,záleží to na zvážení týmu odborné poroty a redakce...Bohužel dřív mě to nenapadlo. Vzledem k tomu,že porota jako první hodnotí naše modelyí,nic bych na tom neměnila,ale pro ostatní soutěžící a laickou porotu čtenářů a dopisovatelů,bych ji nezveřejňovala.První bych nechala ohodnotit čtenáře a dopisovatele hodnocení outfitů a když by bylo prvních 10, tak jejich hodnocení bych zveřejnila,tak teprve bych tam vložila příspěvky ohodnocené odbornou porotou a udělala průměr.Tak, by nedocházelo k tomu,že by někteří hodnotící čtenáři ,nebo i soutěžící jenž prošly hodnocením papouškovaly a opisovaliy jak ve škole výroky odborné poroty. Tak by měl vlastně každý svůj prostor se vyjádřit k modelu a ohodnotit jej Jistě-že každá soutěž má nějaká pravidla,ale třeba se nad tím někdo zamyslí a může se to někdy příště realizovat a taky nemusí.O nic přece nejde,jen o příspěvek.
VANDA Blaškovič
Dobrý den, děkuji za zajímavý projekt. Paní Táňu Havlíčkovou většinou známe, ale mohly bychom požádat o představení na fotografii zbývající členy ženské poroty? Třeba na profilu? Děkujeme.
Alena Várošová
Zdravím všechny,kteří si oblíbili, dá se napsat - nově narozený projekt i60,který pro nás seniorky tady chyběl.Za našich mladých let se nikdo nezabýval co a kdo z nás bude nosit. Kdo byl šikovný šil si své oblečení sám.A ne jenom na sebe,ale pro celou rodinu.Tehdy v našem městečku nic nebylo a nebyla žádná možnost se někam přihlásit.Pamatuji si jen názvy na Übok ˇOděvní tvorby,OP Prostějov ,Makyta Púchov.Proto jsem tím projektem nadšena a zkusím se do soutěže přihlásit,vždyť nevypadám ještě,že bych patřila do starého železa.
Elen Zajíčková
Dámy ! Ta soutěž je o nás, ženách zralých. Ale hlavně je pro nás. Nastavuje zrcadlo našemu vkusu. Může nám pomoci s tím, s čím zatím v oblékání bojujeme. Každé z nás jednotlivě ! Ale to musí každá dáma být sama za sebe a představit svůj jedinečný styl. Ne, modní trend, který vidíme v každém obchodě modního řetězce. Předlohy a návody tedy nepřichází v úvahu. Obírají nás o originalitu.Chceme-li dát posoudit sebe a své oblíbené kousky , předvést své návyky v oblékání, tak je musíme nejdřív ukázat, přestavit a obhájit. Výměna názorů, posouzení odborná i laická budou určitě zajímavá a přínosná. Věřím, že tato soutěž pomůže jak ženám, tak mužům, kteří do ní vstoupí . Bezpochyby bude přínosem i pro čtenáře, či pozorovatele.
Hana Rypáčková
Myslím, že volnočasové jsou i plavky, lyžařské oblečení.Volnočasové bez udání sezóny?
Eva Truhlarova
Soutěž vypadá zajímavě,fandím této skvělé soutěží
Jana Svačinová
D obrý den přeji všem na tomto skvělém webu který mě už hodně dal.Jako modelka v Letnanech,jsem se cítila přímo úžasně, Den byl báječný ve společnosti všech zúčastněných. Moc ráda bych se zúčastnila všech dalších přehlídek,proto se opět hlásím do této skvělé soutěže.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody