Ilustrační foto: Afrika repro
S magazínem i60 na výletě v Africe!
2. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
6.1.2025 19:51
Maruško, tys mlsná můra? Požádáme domorodce, připraví Ti biftek z tura. Elišlo, slzy smíchu moje oči stíní, bude vás vic kdo se hecne a neposere se v síni.;))))
Anna Potůčková
6.1.2025 16:52
O Africe přemýšlím, co bych tam vidět chtěla moc přemýšlím. Děsím se však toho, že budu bydlet v nějaké chýši, snad mě tam nesežerou nějací štíři. Nerada bych tam také potkala ty plazivé potvory, jako jsou chřestýši, mamby a kobry. Co bych však vidět chtěla jsou malé opičky a opice jak si z nás lidí dělají srandu velice.
Eliška Murasová
6.1.2025 15:43
Afrika pro mě daleká byla,
teď bych se asi už zúčastnila.
Ač se bojím lvů, opic i plazů,
a nejsem vůbec statečná,
nevyhýbám se srazu,
to by byla konečná.
Takže ano, zvedám ruku svoji,
sere v síni, kdo se bojí.
Marie Měchurová
6.1.2025 14:45
Děvčata, mám jedem problém, já hned všechno nežeru. Co se v té Africe jí? Nesnědla bych, třeba, mořskou příšeru.
VANDA Blaškovič
6.1.2025 14:26
Evko, my jsme frajerky, z kapes nám čouhají bankovky. V letadle to trochu bouchá, leč slyšíme, jak moře u ouška nám šplouchá….
Eva Mužíková
6.1.2025 14:20
Alenko Velková Ty mi věříš, že mi svou Bobinu svěříš? Bude u mne hýčķána, od večera do rána.
Eva Mužíková
6.1.2025 13:59
Milá Blani, snad mne každý uslyšel, ale kromě Elbrusu, Islandu a N. Zélandu žádný návrh nepřišel. Šetřete valuty, zkontrolujte očkování a pojištění, také léky, aby vás nezastihla hnačka. Vše ostatní, včetně autfitů , to už bude hračka.
Blanka Lazarová
6.1.2025 12:54
Hlava mi to nebere, zase do Afriky jedeme ? Kdyby byla země jiná, možná by to bylo prima. A co takhle velkou lodí, kolem světa, ta se hodí. Mám obavy veliké, do stíhačky moc nás je. Možná uvidíme taky, delfíny a keporkaky. Jídla bude kolem dosti, najíme se do sytosti. Komu slaná nejede, svou butylku doveze. :-)
VANDA Blaškovič
6.1.2025 12:40
Soňo, k dorozumění nám budou stačit ruce, ručičky, pozor, aby nevznikly nějaké řečičky. Máme v sobě totiž ďáblíky, ty rozžehnou i uhlíky….
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA