S magazínem i60 na výletě v Africe!
Ilustrační foto: Afrika repro

S magazínem i60 na výletě v Africe!

2. 1. 2025
Moje poezie
Hodnocení:
(5.1 b. / 36 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Zdeni, v testu inteligence s petkami jsi perlila, přesto jsi nás všechny kdo to četl bavila. Lidi kteŕí po nezdaru na svúj zadek nepadnou, mezi partu výletniků dálek chtivých zapadnou.
VANDA Blaškovič
Zdenko, to je jasná zpráva, do Afriky jedeš s náma! Ty se přece nebojíš, přes řeky nás přebrodíš. A že nám bude hej, o tom vůbec neváhej…
Zdenka Soukupová
Mrzí mě to velice, že nebyla jsem v Africe. Pěkně prosím, slušně žádám, příště pojedu moc ráda. Holky, trochu na mě myslete, příště mě s sebou vezměte. :-)
Eva Mužíková
Maruško tam od Měchurů, nebuť smutná, hlavu vzhůru. Energie Tobě vlastní, ta by nám všem chyběla. Nebude to hitparáda, dostaneš tam do těla
Eva Mužíková
Jaroslavo Handlová, z Tvých slov já jsem.hotová. Právě jsi mi dala brouka do hlavy, záchranný tým do Afriky, se hned pro Tě vypraví.
Jaroslava Handlová
Děvčata milá, mrzí mě velice, že zapomněly jste mě v Africe. Nechaly mě na pospas tlamám hrochů, nebo snad raději černých hochů? Jestlipak vyzvednete si mě tu? Ráda bych byla s vámi v květnovém úletu.
Marie Novotná
Zapadlá jsem ,mezi dětmi,vezmete mne Evo ,řekni . Snad to zdraví dovolí a doktoři povolí ,abych s vámi Afriku ,měla taky na ,,triku". Cože ? V květnu ? Uvidíme zda se zase uvidíme.
Helenka Vambleki
Na další výlet jedu taky!!!
Marie Měchurová
Je to škoda veliká, minula mě Afrika. Co si ale nedám vzít, na íčkařském srazu v květnu musím být!!
Eva Mužíková
Jitko, pojeď, bude psina, hodí se Tvá angličtina. Eleno, abychom z letadla nespadly,²@@2@2223 daly jsme na starost Dance z Ostravy, ta má pilotní zkušenosti, na ten let nás řádně připraví. Andulka zabalí krajky a tam někde v ústraní, ziská za ně amulety, od zlých sil nás ochrání...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody