Ilustrační foto: Afrika repro
S magazínem i60 na výletě v Africe!
2. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
3.11.2019 15:47
Také jsem se opět pobavila, vzpomínám, když jsem jí skládala, jak jsem se těšila na komentáře a nezklamaly mne... Škoda, že se ztratily pracně vytvořené fotomontáže...
Soňa Prachfeldová
3.11.2019 15:29
Byla to tu samá sranda, pak se nám ztratila Vanda. Snad se zase někde najde a na pokec zase zajde. Prima, že se tahle rymovačka zase vytáhla.
Libor Farský
3.11.2019 15:25
Děkuji, Bertičko, něco takového jsem už dlouho potřeboval jako mořskou sůl.
Dana Puchalská
3.11.2019 15:14
Tleskám a tleskám, až na podlahu verše pleskám. Hledám taky svoji duši, asi je v té buši.
Elena Valeriánová
3.11.2019 14:42
A já pořád dumám, jak to že si všechny s Honzou tykáte. Teď už mi to je jasné, holky vy se vyznáte. Tak to jsem tu ještě nebyla, ale ráda jsem se po letech pobavila.
Hana Rypáčková
13.2.2018 12:39
Jelikož jsem to byla já, kdo tu legrační skoro masopustní taškařici připomněl, která ( nechápu proč) Jitce tak ublížila, znovu ji připomenu. Vždyť podle ohlasu tam nebyli všichni. Ano, fotka už pod článkem není.
Alena Tollarová
26.1.2016 08:13
Právě dneska mi strýček "fejsbůk", kde jsem tenhle příspěvek sdílela, připomněl tuhle naši rok starou taškařici. Kdo máte chuť, tak si ji taky připomeňte. Bohužel od článku zmizelo to důležité - fotka. Určitě ji bude mít někde na profilu autorka, každopádně u mně je také v galerii Fotky pro radost.
Alena Tollarová
21.6.2015 07:37
A to ještě kdybyste viděla fotku, která k tomu patří, paní Marcelo! Kam se ztratila, Evo?
Marcela Broumová
20.6.2015 23:00
Evo, smekám!! Ve mě to rozproudilo fantaziii, v nadanějších i verše.
Alena Tollarová
27.1.2015 22:18
Evo to "y" v tom komentáři nehraje žádnou roli, jen mě trochu zmátlo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA