Česká televize uvádí…
modelky magazínu i60!
23. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elen Zajíčková
25.1.2015 22:52
Svoje nadšení jsem omylem připojila k předcházejícímu článku, který na vysílání Gejzíru předem upozorńoval . Budu se tedy opakovat.
Dámy, byly jste skvělé a šmrncovní ! K tomu velkolepé modely, profesionální podání, báječná atmosféra. Tu jsem cítila až u mě doma. Děkuji. Škoda, že to netrvalo déle. A kdyby takových pořadů bylo více !
Všechny akce i60 v médiích se povedly. Konstatuji, že každá další předčí tu minulou. A to je dobře. Jsme stále lepší a lepší. Snad si konečně všichni uvědomí, že věk je jen relativní pojem. Že zárukou úspěchu není nutně mládí, že i zralost stojí za zájem a obdiv. A ten já cítím ke všem, kteří se do projektu jakkoliv zapojují. Především však k těm, kteří vše vymysleli a stále vymýšlí nové a nové nápady pro nás, a s námi. Čas ukáže, že to byla správná volba. Nadšení a svědomitost je cítit z každého projektu. Tak jen ať nám to vydrží!
Zuzana Pivcová
23.1.2015 19:54
Byl to hezký pořad a modelky mluvily přirozeně a inspirativně. Škoda jen, že některé z nich se tu zřejmě nikdy víc neobjeví (nebo spíš nezapojí). Tak díky za článek, mladý Honzo! :-)) Jen tak dál.
Marie Magdalena Klosová
23.1.2015 13:31
Je to opravdu vydařený projekt,který většinu z nás dovedl mnohem dál,než na molo.Ačkoliv,i to bych si ráda zopakovala.A "holky" v televizi byly perfektní!
Alena Tollarová
23.1.2015 13:09
Vando, byla jsi to přece Ty, kdo dával na začátku roku na foto dne Schody do roku 2015. A ty vedou vzhůru! Tak jen tak dál a všem dalším modelkám přeji také takový úspěch.
VANDA Blaškovič
23.1.2015 12:11
Už to, že se CT zúčastnila tohoto projektu něco znamená ! Gratuluji všem. Jak zúčasněným ženám tak organizátorům ! Nevšední akce. Myslím, že každá další přehlídka již tuto nepřekoná. Nebo ano?
Hana Šorejsová
23.1.2015 10:16
Také budu opakovat to, co ostatní, modelky vypadaly všechny velmi dobře, rodinka obdivovala mladého Honzu Rašku.
Soňa Prachfeldová
23.1.2015 09:33
Ano také musím vyřídit pozdrav panu Raškovi od přítele, Honzíku, moc Vám to seklo ! A je skvělé, že takové mládí se o nás stará !
Hana Rypáčková
23.1.2015 09:20
Sledovala jsem úspěšné děvy, manžela ale nejvíc oslnil Jan Raška../Přerušil své sportovní sledování ./
Miroslav Štorch
22.1.2015 23:12
Výborná propagace a pěkné záběry. Děvčata byla příjemná a v pěkných modelech. ;-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA