VANDA Blaškovič
13.2.2015 20:18
Dobrý večer, mám čas a tak se vracím k starším příspěvkům....Jitko, kam jsi se nám ztratila?? Musíme se domluvit na tom moříčku ! O.K.?
Vladka Steinová
20.1.2015 06:24
Dobrý den, Jitko,krásně vyjádřeno.
Olga Štolbová
19.1.2015 20:22
Ahoj Jíťo, krásná, krásná, krásná. Určitě se do té náruče ještě přitulíš, jen to nevzdávej. ***
Jitka Chodorová
19.1.2015 20:06
Děkuji děvčata za komentáře,ale ani Zuzčina intuice a nabídka Vandy není k zahození.Díky,díky,díky...
VANDA Blaškovič
19.1.2015 19:55
...jo Zuzko, myslím že máš správnou intuici a setká se nás tam víc...všechny víme o koho se jedná..:)) bude to fajn a budeme tančit a mávat těm zemitým námořníkům toulavým...:)
Zuzana Pivcová
19.1.2015 19:41
Píšeš o své touze po moři často, ale vždy v tom zazní opět nový prvek, nová struna. Možná, že nezažiješ přesně to, o čem tu sníš (např. já už večery, které protáhnou se k ránu, ani nemusím :-)), ale k moři doputuješ. A to podle mé intuice už letos!! Co říkáš, Vando?
Jana Šenbergerová
19.1.2015 19:17
Když čtu tvoje verše, Jitko, uvědomuji si, jak moc jsem se vzdálila moři v nás. Někteří ho v sobě nosí dosud, jiným stačí odsolené deště., studánka, bystřinka, říčka, maximálně klidná hladina rybníka, jezera nebo přehrady. Moc ti to moře přeji. :-)
Soňa Prachfeldová
19.1.2015 18:53
Jitko , na co moc myslíš, o tom se Ti zdá, přeji Ti, aby se Tvůj sen vyplnil, nejlépe již letos.
Jarmila Peerová
19.1.2015 18:20
Hučení moře,západ slunce,sklenka moku dobrého v jedné ruce,v druhé držíš ruku blízkého člověka,srdce láskou přetéká a oči slzí,nad tou božskou nádherou...To mám před očima po přečtení Tvé krásné básně.Tak se má užívat ten báječný čas u moře a to Ti Jituško z celého srdce přeji..nejen snít,ale i konat.
Hana Rypáčková
19.1.2015 11:59
To těšení je taky hezké....Ale rychleji to tam utíká...
Načíst starší příspěvky