Jiří Trnka, mistr
animovaného filmu
30. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
30.12.2014 13:58
Hrubínův Špalíček veršů a pohádek s ilustracemi Jiřího Trnky mne fascinovaly a fascinují o to více i v dnešní uspěchané době. Čiší z nich maminkovská a tatínkovská láska ....a na co více se vzpomíná po letech..?? Nějak rychle to uteklo a my jsme už babičky...no jo, babičkovská láska...:)...je to vlastně člověčí láska a zase člověčí.....člověčí láska....láska....
Zuzana Pivcová
30.12.2014 13:10
Kdysi jsem viděla krásnou výstavu děl Jiřího Trnky v Jihočeské galerii v zámku na Hluboké. A od raného mládí mi utkvělo v paměti jeho loutkové zpracování Shakespearova Snu noci svatojánské.
Dana Kolářová
30.12.2014 12:29
Dětské knížky s ilustracemi J. Trnky patří v knihovnách do zlatého fondu dětských oddělení.
Vladka Steinová
30.12.2014 11:31
Pana Trnky si moc vážím, byl to velký umělec. Ilustrace k dětským knihám jsou výjimečné a úžasné.Proto jsem byla ráda, že např. Kulturní centrum v Poličce v letošním roce uspořádalo velkou výstavu J.Trnky a přilákalo tak mnoho dětských i dospělých návštěvníků.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA