Jak si doma jednoduše vyrobit vánoční dekorace
FOTO: autorka

Jak si doma jednoduše vyrobit vánoční dekorace

2. 12. 2020

Vánoční stromeček, svícen, vánoční srdíčko, vánoční had, věneček, podkovička z papírových ruliček ozdobí a nebo potěší obdarovaného. Srdíčka a podkovičky i s popisem jsem už tady nabídla, tak dnes vyzkoušejte  stromeček, svícen, věneček a hezkou ozdobu na vánoční stůl vánočního hada.

hobby Vánoce
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Růženko, je radost se dívat na Tvoje ruční práce kdykoliv. Srdečně zdravím a přeji pohodový Advent.
Růžena Antlová
Díky moc . Ruční práce ty mě vždy bavily.V dnešní době už tolik nevyrábím ,spíš jsem přešla na méně náročnou výrobu dekorací . Jestli si pomatuji jak se sem vkládají články tak napíšu a dám foto. Andílky ty jsem dělala strašně ráda a Víš Alenko že jsem je všechny rozdala a mě nezůstal ani jeden ,ale to nevadí před vánočními svátky mí andělíčci zdobí výlohu jednoho obchůdku ,tak se chodím kochat. Pozdrav všem a díky za komentáře
Soňa Prachfeldová
Růženka má zlaté ruce.
Alena Vávrová
Růžence napíšu, bude mít jistě radost, že její článek o vánočních dekoracích se zase točí na íčku. Kolika lidem asi udělaly její výrobky radost a kolik lidí je obdivovalo na výstavách lidové tvořivosti. Jejího andělíčka si zase letos vystavím.
Helena Přibilová
Paní Růženko, letos jsem se s Vašimi výrobky setkala poprvé a musím ocenit Vaši neobyčejnou zručnost a originalitu. Přeji Vám mnoho dalších tvůrčích nápadů, které dokáží potěšit oči i duši.
Danka Rotyková
Paní Růženko, máte to moc hezké. Já si taky takhle hraji, ale nejraději modeluji. Pokud vím, tahle vášeň člověka hned tak neopustí, tak hlavně ať si udržíme zdravé oči i šikovné ruce.
Zuzana Pivcová
I po dalších 3 letech vzpomínám na Růženčiny výtvory, a to nejen k vánocům, a doufám, že to je stále "při starém".
Anna Potůčková
Růženko moc krásné tvoření! A hodně různých nápadů.....
Dana Kolářová
Čas běží a běží a už je rok 2017 s ním advent a tvé krásné dekorace. Růži, tak ať rok 2018 ti přinese tolik zdraví, abys mohla zase všechny potěšit svými výrobky. Hezké svátky!
Helenka Vambleki
Růženko, přijď občas mezi nás! Tvá kreativita tu chybí!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody