Moje příležitost: společenský tanec
6. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Valerie Polášková
23.8.2020 23:07
Ač nerada, tak se musím přiznat, že já na společenské tance teda nikdy moc nebyla. Už dlouho mě to táhne spíš k moderním stylům tance, jako je například jazz dance, viz https://www.331.cz/tanecni-styly/jazz-dance/ Dost přemýšlím, že bych se "na stará kolena" ještě zkusila přihlásit na nějaký kurz. Mohlo by to být zajímavé.
Lýdie Dedíková
8.12.2014 17:41
Jako mladou mě hodně bavil tanec, ale nechodila jsem ani do tanečních, máma na to neměla peníze. Tudíž jsem nemohla ani do baletu. Naučila jsem se tančit na pionýrském táboře. Stále jsem si říkala, jestli budu mít dceru, bude tančit společenské tance. Mám dva syny......:-) A vnučka? No nevím, zatím tančila jen v nějakém kroužku a tím to skončilo a proč to skončilo? Nejsou finance......Je to dřina, ale krásný sport.....
Jana Šenbergerová
6.12.2014 17:19
Tak protančit se životem, to se mně už nepovede, ale tančívala jsem moc ráda. Krásný, ale náročný sport.
Hana Rypáčková
6.12.2014 17:06
Ano, tanec se dá , když nebolí nohy..
Mistr Brouček v Lucerně?? Už nevím.A Mistr tance Josef Chrastil s brejličkami na Národní třídě v Metru.
"Mládenci- zadejte se."
Eva Balúchová
6.12.2014 14:26
Závidím vám takový koníček,bohužel mám trochu problémy s koleny a hlavně PRAHA!!!Z jižní Moravy moc z ruky.A už bych se to asi ani nenaučila.
VANDA Blaškovič
6.12.2014 13:57
Tanec miluji. Děkuji za nabídku. Předám dál. Znala jste pana Mistra Broučka?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA