Nikdy není pozdě na rekonstrukci

Nikdy není pozdě na rekonstrukci

24. 11. 2014

I v pokročilém věku můžete mít stále zájem na tom, abyste bydleli v dokonalém domově. Ostatně tyto potřeby a touhy mohou být logické, a to hlavně proto, že vás už žádné změny nečekají. Máte-li vše vyřešeno po finanční stránce, není problémem se pustit do prvních prací. Pokud peníze nemáte, mohou vám pomoci půjčky. Ty jsou dnes poměrně vyhledávanou možností, jak financovat různé plány. Navíc díky benevolentním podmínkám dnes není problémem, aby na ně dosáhli lidé v jakémkoliv věku. V tomto směru se tak nemusíte bát žádných výrazných překážek, které by mohly nastat.

Začněte vaší koupelnou

Tou hlavní místností, které bývá rekonstruována jako první, je koupelna. Samozřejmě v mnoha případech i s toaletou. Často se tento krok nazývá také jako rekonstrukce bytového jádra. V daném směru je vhodné zaměřit se nejenom na koupi nového nábytku a sanitární techniky, ale také na nové rozložení celkových prostor. Zvláště, pokud vaše koupelna byla malá, můžete jít cestou zvětšení daného prostoru. A to jak opticky, tak i reálně. Například sprchové kouty ušetří prostor poměrně výrazným způsobem, a jsou tak dokonalým řešením pro koupelnu umístěnou jak v rodinných domech, tak i v bytech. Pokud však nedostatkem místa netrpíte, lze opět vsadit na vanu, či kombinaci obojího.

Myslete i na vaše vnoučata

A pokud jste skromní a k bydlení nevyužijete všechny místnosti, můžete tu nevyužitou přetransformovat třeba na pokoj pro hosty. Stejně tak ale může sloužit pro vaše vnoučata, která za vámi přijedou na víkend či na prázdniny. Kromě dostatku hraček nezapomínejte ani na dětské sedací vaky, které jsou vhodné pro školáky a umožní jim pohodlné sezení a perfektní odpočinek.  V mnoha směrech tak nahradí běžné židle nebo křesla. Jsou maximálně kvalitní a navíc skvěle vypadají, a tak se do moderního konceptu pokoje budou skvěle hodit.

bydlení rekonstrukce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.