Myslete na kvalitu prostředí,
ve kterém se pohybujete

Myslete na kvalitu prostředí,
ve kterém se pohybujete

24. 11. 2014

Ať už jsme již na zaslouženém odpočinku, nebo stále ještě pracujeme, určitě je třeba dbát na to, abychom byli v prostředí, které nám bude vyhovovat. A to nejenom po estetické stránce, ale samozřejmě i po té zdravotní. Například horké letní dny mohou být velkým problémem, jelikož slunce vzduch v místnosti neustále ohřívá. A to jak doma, tak samozřejmě i v práci. Úprava vzduchu v místnosti ale není zase tak velký problém, jelikož má snadné řešení. Stačí instalovat nástěnné klimatizace, které nabídnou tu správnou, pro pobyt příjemnou teplotu. Navíc mnohé modely umožní na jaře či na podzim lehce přitopit, a tak vzduch v místnosti ohřívat.

Důležitý je i dostatek osvětlení

Zmínili jsme i zdravotní stránku, která nemusí nutně souviset pouze s různými obtížemi spojenými třeba s dýcháním či se srdcem. Velmi časté jsou dnes třeba oční vady. I za ty si můžeme v mnoha případech sami. Přitom stačí kvalitní osvětlení do kanceláře, a to do Vaší firmy, do vašeho domu, nebo třeba k pracovnímu stolu. Dnes už technologie natolik pokročila, že lze sáhnout po úsporných LED variantách, které s minimálními náklady vytvoří dostatečné a příjemné bílé světlo, které neunavuje a při dostateční intenzitě ani takzvaně nekazí oči.

Myslete na praktičnost

Nejenom na vaše zdraví, ale také na praktičnost daného prostoru je určitě dobré myslet. Jedná-li se o kancelář, určitě jsou nezbytností police, dostatečně velký stůl, nebo pohodlná židle. Doma zase lpíme na množství přímého světla, na doplňcích, ale třeba i možnosti mít kam odložit naše svršky. Tento problém vyřeší nábytkové věšáky, díky kterým tak snadno pověsíme jakékoliv naše oblečení, a to aniž by nám kdekoliv zabíralo místo. A i o těch platí, že mohou být z designového hlediska opravdu unikátní. Skvěle totiž padnou do jakéhokoliv typu interiéru, včetně těch skutečně moderních, ale stejně tak i tradičních.

klimatizace
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.