Retropříběh: další nová
fotosoutěž magazínu i60

Retropříběh: další nová
fotosoutěž magazínu i60

10. 11. 2014

Už téměř tři roky spoluvytváříte magazín i60, posíláte nám krásné příběhy, v nichž vzpomínáte na své mladí a slovy jednoho z našich čtenářů vytváříte kouzla časů minulých. Někteří z vás své vzpomínky doprovázejí i pěknými dobovými fotografiemi. A právě o tyto staré černobílé snímky nám nyní jde. Zapátrejte ve svých albech, vyberte ty nejkrásnější fotografie a sestavte z nich svůj "Retropříběh".

Pravidla soutěže

Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři magazínu i60. Podmínkou soutěže je umístit prostřednictvím svého profilu alespoň pět dobových fotografií, které naleznete ve svých albech či albech vaší rodiny nebo přátel (nesmí jít o fotografie stažené z internetu). K fotografiím napište krátký příběh, jímž popíšte své vybrané snímky. Téma příběhu (fotografií) necháme na vás, mohou to být snímky členů vaší rodiny, staré snímky vašeho města či obce, školy, spolužáků a podobně. Každý čtenář může sestavit maximálně dva retropříběhy na různá témata.

Soutěž potrvá do soboty 6. prosince. V neděli sedmého vyhlásí redakce celkem pět finalistů, tedy autorů s nejlepšími retropříběhy, o jejichž vítězství rozhodnou sami čtenáři v průběhu dalšího týdne. V neděli 14. prosince pak vyhlásíme tři vítěze, kteří získají zajímavé ceny (ty ale zatím nebudeme prozrazovat).

Jak snímky z alba dostat do počítače?

Staré fotografie můžete buď nechat nascanovat, ovšem nejjednodušší cestou je každý snímek přefotit digitálním fotoaparátem a pak jej přemístit do počítače, kde je možné snímky upravit (oříznout, případně upravit světlost).

Věříme, že ve vašich rodinných albech najdete skvosty, které potěší všechny naše čtenáře, podobně jako tomu bylo u vernisáží.

Pokračují i další soutěže

Retropříběh je zcela novou soutěží na našem portálu, pokračují však i další. Tento týden jsme otevřeli nové produktové soutěže, v nichž můžete vyhrát vynikající kosmetiku značek Fytofontána a Ryor, ale také medicinální sladové víno Herbadent. Nezapomeňte také na naši Tipovačku, která se po veleúspěšném Fed Cupu zaměří na Turnaj mistrů v Londýně, kde bude Česko zastupovat Tomáš Berdych.

V soutěži o nejlepší příběh na téma Moje bydlení vybrala redakce příspěvek paní Marie Magdaleny Klosové s názvem Jsem tu na správné adrese. Získává pěknou knihou Děláme si to doma sami (domácí kosmetika, drogerie a lékárna) od nakladatelství JOTA. Filmovým DVD odměňujeme další dvě soutěžící: paní Marii Novotnou za pět vydaných fotografií na našem portále v rubrice FOTO dne a paní Ludmilu Janečkovou za úspěch ve vědomostním kvízu. Všem výhercům gratulujeme!

A přátelé, pokud chcete získávat další ceny, prosíme, klikejte na bannery našich partnerů. Počítá se každý klik, díky němuž můžeme získat více cen, ale i prostředků pro rozšiřování služeb našeho portálu.

Vaší pozornosti ještě doporučujeme odborné semináře BENU Academia, kde se můžete zdarma svěřit se svými zdravotními problémy přímo odborným lékařům. Nejbližší plánované semináře naleznete zde.

Ač to tak venku nevypadá, Vánoce začínají pomalu klepat na dveře. Na nejkrásnější svátky v roce pro vás chystáme další nová překvapení. Takže sledujte pravidleně magazín i60 - čtěte, pište, soutěžte a klikejte.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%