Magazín i60.cz vyhlašuje vítěze
a spouští lavinu zajímavých cen

Magazín i60.cz vyhlašuje vítěze
a spouští lavinu zajímavých cen

3. 11. 2014

Úžasné vernisáže! Takto jednoduše lze shrnout právě ukončenou fotografickou soutěž s názvem Moje vernisáž, v níž měli soutěžící za úkol sestavit soubor fotografií na vybrané téma. Opět se ukázalo, že jsou mezi čtenáři skvělí fotografové s citem pro kompozici i detail, ale také vypravěči, kteří umí doprovodit své snímky hezkým průvodním slovem.

Byli jsme překvapeni, jak nápadité byly některé vernisáže. Zaujal nás nápad na Kulinářský kalendář pana Huspeka, Jeden den v životě České republiky paní Morávkové, krásný fotopříběh z Moravských Kopanic pana Svitáka, Až uslyšíš hvízdání paní Bartošové, Kořenecká krása paní Douškové... Ale i mnohé vernisáže nás doslova pohladily po duši anebo polechtaly po tváři. Ano, jako nejlepší jsme vyhodnotili vernisáž paní Miluše Převrátilové s názvem Na tváři mě lechtá babí léto! Krásně poeticky ztvárněný podzim, technicky dokonalé snímky, kombinace fotografií přírody i reportážních snímků... Gratulujeme k výhře, paní Převrátilová! Vaší cenou je zahradní gril od společnosti Mounfield!

Druhou cenu - krásnou knížní publikaci Retro od vydavatelství JOTA - získává Alena Tollarová, které její vernisáž Obcologie okomentovalo nejvíce čtenářů: celkem 95. Jen o několik komentářů méně získala paní Daniela Radková, jejíž vernisáž Láska a chlouba navštívilo nejvíce čtenářů - přes 1800! A tak jsme se rozhodli ocenit i tuto krásnou vernisáž, a to knihou Rady a tipy pro zahrádkáře. Gratulujeme podruhé!

Také se vám líbily vernisáže? Dejte nám vědět, zda byste měli zájem o další kolo této soutěže.

Štěpkovač míří do Tábora

Zahradní štěpkovač Power Silent 2800 od společnosti Mountfield, který si poradí s větvemi až o průměru 40 mm, poputuje do Tábora. Losovací program tentokrát vylosoval e-mailovou adresu patřící panu Miloslavu Sobkovi. Gratulujeme potřetí a věříme, že pan Sobek nám v příštích týdnech přiblíží, jak se mu s novým štěpkovačem pracuje. Paní Křapové, kterou jsme omylem vylosovali v minulém týdnu, posíláme cenu útěchy - úžasnou kosmetiku Fytofontána.

A přidáváme i vítěze vědomostního kvízu, v němž byla "z osudí" vylosována paní Hana Tvrdíková, které pošleme filmové DVD. Gratulujeme počtvrté!

Poslední cenou, kterou dnes rozdáme, je kniha "Potkala jsem léčitele od Evy Pilarové a Jaroslava Doubravy, kterou vydalo nakladatelství JOTA. Pošleme ji paní Zoje Sedláčkové za její příběh na téma Moje životní trefa s názvem Všechno zlé je pro něco dobré. Gratulujeme popáté!

Sleva na nákup pneumatik

Pokud jste si ještě nestihli pořídit zimní pneumatiky, máme pro vás dobrou zprávu. Náš obchodní partner NejlevnejsiPneu.cz nabízí všem čtenářům magazínu i60.cz slevu 150 korun na sadu pneumatik. Stačí, abyste při nákupu uvedli, že tuto informaci máte z našeho portálu. Bližší informace o pneumatikách si můžete přečíst zde a zde.

Co nás čeká v dalších týdnech?

Máme za sebou další vlnu soutěží, ale také povedenou módní přehlídku. Ale zábava na i60 rozhodně nekončí. Připravujeme nové soutěže, pro čtenáře, ale pozor - i pro modelky, pokračuje vědomostní kvíz, v pátek se můžete těšit na novou Fotohádanku, na tenisovou tipovačku. Do příští neděle můžete posílat soutěžní příspěvky na téma „Moje bydlení“. A napsat o tom, zda jste spokojeni s tím, jak bydlíte, anebo zda toužíte po nové adrese či jaké jsou vaše představy o ideálním bydlení. A chystáme nová překvapení. Rozhodně tedy pravidelně sledujte magazín i60.

Podzimní čas je ideální k psaní, soutěžení i diskusi. Budeme proto rádi, když se ještě aktivněji zapojíte do přípravy našeho portálu.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%